Aansprakelijkheidsverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen, bij verschillende verzekeraars. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke aansprakelijkheidsverzekering past bij uw wensen en budget. Op die manier heeft u altijd de – voor u – beste aansprakelijkheidsverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering die bij u past

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht maar wordt door adviseurs heel sterk aangeraden om wel af te sluiten. Veel mensen realiseren zich niet in wat voor situaties zij aansprakelijk zijn voor schade. Bijvoorbeeld als er tijdens een storm een dakpan van uw huis op de auto van de buurman waait. Of wanneer uw kind bij een ander gezin een dure vaas omstoot. In beide gevallen bent u aansprakelijk.

De aansprakelijkheidsverzekering van Vrieling geeft u financiële zekerheid wanneer u aansprakelijk bent voor de schade die u aan een ander heeft veroorzaakt. U kunt kiezen voor verschillende soorten dekking:

  • Voor het hele gezin of voor een alleenstaande
  • Standaarddekking of extra dekking, voor uitkering zelfs als u niet aansprakelijk bent
  • Extra verhaalsbijstand, voor juridische bijstand bij het verhalen van de schade op een ander

Persoonlijke begeleiding bij schade?

Onze adviseur gaat direct voor u aan de slag. Hij overlegt met u wat u het beste kunt doen. U staat er dus niet alleen voor. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en geven u praktische hulp.

Begeleiding bij schade

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Maak een afspraak