Aansprakelijkheidsverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling geven we je de keuze uit diverse aansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende verzekeraars. Je eigen adviseur helpt je om de aansprakelijkheidsverzekering te kiezen die past bij jouw wensen en budget. Zo heb je altijd de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou.

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering die bij jou past

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar adviseurs raden sterk aan er één af te sluiten. Veel mensen beseffen niet in welke situaties ze aansprakelijk kunnen zijn voor schade. Bijvoorbeeld, als tijdens een storm een dakpan van jouw huis op de auto van de buurman waait. Of wanneer jouw kind bij een ander gezin een dure vaas omstoot. In beide gevallen ben je aansprakelijk.

Onze aansprakelijkheidsverzekering biedt jou financiële zekerheid als je aansprakelijk bent voor schade aan anderen. Je hebt de keuze uit verschillende dekkingen.

  • Voor het hele gezin of voor een alleenstaande
  • Standaarddekking of extra dekking, voor uitkering zelfs als jij niet aansprakelijk bent
  • Extra verhaalsbijstand, voor juridische bijstand bij het verhalen van de schade op een ander

Persoonlijke begeleiding bij schade?

Onze adviseur gaat direct voor je aan de slag. We overleggen met jou wat de beste aanpak is. Je staat er dus niet alleen voor. Onze adviseurs zijn altijd beschikbaar en bieden praktische hulp.

Begeleiding bij schade

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met jou op.

Maak een afspraak