Noord Stegeren 54

7701 RS Dedemsvaart
Vraagprijs: € 1.699.500 k.k.
Foto's Plattegronden
 
Omschrijving
Welkom bij De Bijenberg, een fantastische woonboerderij met een goedlopende Bed & Breakfast (beste B&B van 2023), gelegen in het prachtige Reestdal. Een unieke kans voor wie op zoek is naar een veelzijdige woning met diverse mogelijkheden. Bouwjaar 1935. Totale perceelsgrootte 4.785 m2. Woonboerderij Je ziet ze niet veel, een woonboerderij met1
Toon meer
Omschrijving
Welkom bij De Bijenberg, een fantastische woonboerderij met een goedlopende Bed & Breakfast (beste B&B van 2023), gelegen in het prachtige Reestdal. Een unieke kans voor wie op zoek is naar een veelzijdige woning met diverse mogelijkheden. Bouwjaar 1935. Totale perceelsgrootte 4.785 m2.

Woonboerderij
Je ziet ze niet veel, een woonboerderij met het energielabel A en deze heeft het! Gelegen in het prachtige Reestdal staat deze karakteristieke woonboerderij, welke in 1935 gebouwd is en in de afgelopen jaren volledig en hoogwaardig gerenoveerd is.

Indeling woonboerderij:
Begane grond: Bij binnenkomst tref je de hal met een ruim toilet met urinoir. Via hier is er tevens toegang tot de kelder en de bijkeuken met Cv-installatie. De royale woonkeuken is voorzien van een Quooker, wijnkoeler, stoomoven, oven, combimagnetron, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koffiezetapparaat, koelkast en trapkast. De gezellige woonkamer heeft een houtkachel en een zitkuil met gashaard. Verder is er een tuinkamer, een slaapkamer met openslaande tuindeuren, een luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, ruim ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel en een berging met de witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping: De eerste verdieping beschikt over een overloop, een tweede toilet en een badkamer met douche en wastafel. Er zijn 2 slaapkamers met eigen inloopkast en 1 slaapkamer met een vaste kast en een vast bed.

Tweede verdieping: Deze verdieping is een bergzolder met ruime opslagmogelijkheden.

B&B-accommodaties – Drie Unieke Verblijven
De Bijenberg heeft drie B&B-accommodaties, elk met een eigen karakter en voorzieningen en allen gemaakt van hoogwaardig materiaal. Deze accommodaties zorgen voor een stabiele inkomstenbron en is in 2023 verkozen tot beste B&B van Nederland.

Appartement 1:
Dit ruime appartement beslaat twee verdiepingen en heeft een luxe keuken, een gezellige woonkamer, een aparte badkamer en op de bovenverdieping een ruime tweepersoons slaapkamer met een uniek historisch plafond.

Appartement 2:
Dit gelijkvloerse appartement is perfect voor gasten met beperkte mobiliteit. Het beschikt over een luxe keuken, een comfortabele woonkamer, een moderne badkamer met bad, en een ruim terras met uitzicht op het wellnessplein en de tennisbaan.

De Blokhut:
Een sfeervolle accommodatie voor twee personen, midden in de natuur. Het heeft een buitenkeuken, douche, toilet, en een vrijstaand bad. Het sedumdak geeft een natuurlijke uitstraling aan deze bijzondere plek.

Buitenfaciliteiten:
De buitenruimte van De Bijenberg is een waar paradijs voor ontspanning en vermaak. Een grote zwemvijver biedt verkoeling op warme zomerdagen, terwijl het wellnessplein met hottub en sauna zorgt voor ultieme ontspanning. Een buitenkeuken met pizzaoven en een tennisbaan maken het plaatje compleet.

Extra's – Gym, Mancave en Bioscoop:
Naast de woonboerderij is er een ruime garage, omgebouwd tot een moderne gym. Boven de garage bevindt zich een veelzijdige ruimte die dienst doet als mancave en bioscoop, perfect voor ontspanning en entertainment.

Met zijn luxueuze woonboerderij, succesvolle B&B-accommodaties en uitgebreide voorzieningen biedt De Bijenberg een unieke kans om te genieten van het beste dat het Reestdal te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Bijzonderhenden:
- Energielabel A!
- Vloerverwarming op de gehele begane grond.
- 2023 woning geschilderd.
- In 2018 is de kap volledig geïsoleerd en zijn de 'Vernieuwde Hollandse' pannen vernieuwd.
- Voorzien van een waterontharder.
- De B&B wordt in gemeubileerde staat verkocht.
- Wellnessplein met sauna en hottub.

Wordt u de nieuwe eigenaar van deze fantastische woonboerderij met B&B op deze fijne plek? U bent van harte welkom!

Verberg omschijving
 

Kenmerken

 
Overdracht
Vraagprijs
€ 1.699.500 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
 
Bouw
Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen
 
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
514 m2
Overige inpandige ruimte
13 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
39 m2
Perceeloppervlakte
4.785 m2
Inhoud
1.032 m3
 
Indeling
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad, 2 douches en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen, een kelder en een vliering
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, jacuzzi, dakraam, tv kabel, schuifpui, rookkanaal en sauna
 
Energie
Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie
Warm water
C.v.-ketel
 
Garage
Soort garage
Vrijstaand steen
Capaciteit
1 auto
 
Locatie
Ligging
Vrij uitzicht en landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom
 
 
Wonen in Dedemsvaart

Wonen in Dedemsvaart

Dedemsvaart is een welvarend dorp in een bosrijk gebied met een eigen, karakteristieke sfeer. De fraai gerestaureerde kalkovens en de markante kerktoren vragen ieder op z’n eigen manier de aandacht. Verder kent Dedemsvaart veel mooie historische panden, en opvallend veel nieuwbouw. Dedemsvaart bezit een representatief winkelhart met een regiofunctie en veel sportmogelijkheden.

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op

 

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.
 

Deze woning bezichtigen?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.