Kavel (Bouwnr. 2)

Onder optie
7691 CG Bergentheim
Vraagprijs: € 135.000 v.o.n.
 
Omschrijving
Ruime kavels naast de Oosterkerk In Bergentheim worden 8 kavels gerealiseerd voor vrijstaande woningen. Met kavelgroottes van 457 m2 tot zelfs 756 m2 kun je hier je woning naar eigen wens bouwen! Op de locatie 'Bakkersland' ontwikkelen we de kavels. Tussen de Oosterkerk, Kanaalweg Oost, Van Roijensweg en omgeven door bos en bomenrij verrijzen1
Toon meer
Omschrijving
Ruime kavels naast de Oosterkerk

In Bergentheim worden 8 kavels gerealiseerd voor vrijstaande woningen. Met kavelgroottes van 457 m2 tot zelfs 756 m2 kun je hier je woning naar eigen wens bouwen!

Op de locatie 'Bakkersland' ontwikkelen we de kavels. Tussen de Oosterkerk, Kanaalweg Oost, Van Roijensweg en omgeven door bos en bomenrij verrijzen straks 8 nieuwe woningen: vrijstaand wonen in het charmante Bergentheim. De locatie is goed ontsloten met de N343 richting Hardenberg en Kloosterhaar op slechts 500 meter van de locatie. De woningen worden ontsloten vanaf de Kanaalweg Oost.

Ben je geïnteresseerd in één van de kavels? Neem dan contact met ons op en ontvang meer informatie.

Verberg omschijving

Vragen?

We helpen graag.
Bel 0523 - 28 25 28
 

Kenmerken

 
Overdracht
Vraagprijs
€ 135.000 v.o.n.
Status
Onder optie
 
Bouw
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
 
 

Wonen in Bergentheim

Bergentheim heeft een bloeiend verenigingsleven. Door haar centrale ligging is Bergentheim een prima uitvalsbasis voor fietstochten. Bergentheim heeft daarnaast alle nodige voorzieningen zoals: basisscholen, kinderopvang, huisartsen, tandarts, apotheek, winkels, restaurants en diverse sportverenigingen. Ook met het openbaar vervoer is Bergentheim goed bereikbaar.

Wonen in Bergentheim

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op

 

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.
 

Deze woning bezichtigen?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.