12 Appartementen De Haare (Bouwnr. 1)

Onder optie
7776 Slagharen
Vraagprijs: € 349.750 v.o.n.
Foto's
 
Omschrijving
12 Appartementen De Haare - Slagharen. Heerlijk wonen in hartje Slagharen op de hoek van de Coevorderweg en de Herenstraat. Het authentieke dorp Slagharen ligt in een prachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Slagharen is rond 1842 ontstaan als veen nederzetting. De naam is afkomstig van ‘slag’ wat1
Toon meer
Omschrijving
12 Appartementen De Haare - Slagharen.

Heerlijk wonen in hartje Slagharen op de hoek van de Coevorderweg en de Herenstraat.
Het authentieke dorp Slagharen ligt in een prachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Slagharen is rond 1842 ontstaan als veen nederzetting. De naam is afkomstig van ‘slag’ wat stuk grond of land betekent, gecombineerd met ‘haare’ wat hoger gelegen gebied betekent.

Voorzieningen in het dorp en de stad Hardenberg dichtbij. Het dorp telt ruim 2800 inwoners, heeft een rijk verenigingsleven en diverse voorzieningen. Zo vind je er horecagelegenheden, een supermarkt, diverse woon- en kledingwinkels, een bakkerij, meerdere basisscholen én natuurlijk het landelijke bekende Attractiepark Slagharen. Het dorp heeft een gunstige ligging in het prachtige Vechtdal, in de Provincie Overijssel. Op korte afstand van de grotere plaatsen, Dedemsvaart, Hardenberg en Hoogeveen.

Hoog opleveringsniveau. De appartementen in De Haare bieden door de hoge isolatiewaarde van gevels, daken en vloeren veel comfort. Daarnaast zullen uw energielasten lager zijn dan bij oudere bestaande bouw woningen. De appartementen worden compleet afgewerkt, met duurzame materialen. De sanitaire ruimtes worden voorzien van vloer- en wandtegels en sanitair. Voor het project is een passende sanitaire invulling samengesteld. De volledige omschrijving hiervan kunt u vinden in de technische omschrijving. In een door de aannemer aan te wijzen showroom kunt u het sanitair bezichtigen en naar eigen inzicht wijzigen of aanvullen. Dit kan leiden tot een meerprijs. Het appartement wordt zonder keukeninrichting opgeleverd. Voor de keuken incl. montage is een stelpost van € 6.050,00 incl. b.t.w. opgenomen, indien de keuken bij de projectleverancier wordt gekocht. De aannemer heeft Satink Keukens in Zwolle als projectleverancier gekozen.

Duurzaam. Met een appartement in De Haare bent u klaar voor de toekomst! De appartementen worden op een duurzame wijze gebouwd en op een duurzame wijze van energie voorzien, dus zonder het gebruik van aardgas. De appartementen worden verwarmd met behulp van een luchtwarmtepomp. Ook worden de appartementen voorzien van zonnepanelen, daarmee wordt een groot deel van de benodigde energie voor elektrische apparaten en verlichting opgewekt.
Op de appartementen in dit bouwplan is de Garantie- en waarborgregeling van SWK en het bijbehorend Garantiesupplement van toepassing. Wat betekent dit voor u als koper? Als de bouwonderneming tijdens de bouw failliet gaat, zorgt de SWK voor de afbouw van de woning. Is het afbouwen om wat voor reden dan ook onmogelijk, dan verstrekt SWK de koper een schadeloosstelling.

Alle appartementen hebben een eigen berging en parkeerplaats.

Verberg omschijving

Vragen?

We helpen graag.
Bel 0523 - 28 27 28
 

Kenmerken

 
Overdracht
Vraagprijs
€ 349.750 v.o.n.
Status
Onder optie
 
Bouw
Soort appartement
Benedenwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen en bitumineuze dakbedekking
 
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
80 m2
Inhoud
270 m3
 
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Gelegen op
1e woonlaag
 
Garage
Soort garage
Parkeerplaats, geen garage
 
Locatie
Ligging
In centrum
Tuin
Geen tuin
 
 
Wonen in Slagharen

Wonen in Slagharen

Slagharen dankt haar bekendheid voor een groot deel aan Attractiepark Slagharen. Maar het is er ook bijzonder prettig wonen. Het dorp Slagharen heeft alle nodige voorzieningen zoals: basisscholen, kinderopvang, huisartsen, tandarts, apotheek, winkels, restaurants en diverse sportmogelijkheden. Met het openbaar vervoer is Slagharen goed bereikbaar. 

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op

 

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.
 

Deze woning bezichtigen?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.