Huren

U bent op zoek naar een nieuwe woning en bent van plan om te gaan huren. Of misschien bent u zich nog aan het oriënteren wat te doen: kopen of huren? Een woning huren heeft zo zijn voor- en nadelen. Een voordeel is dat u in aanmerking komt voor huurtoeslag en wettelijke huurbescherming hebt. Dit laatste houdt in dat de verhuurder niet zomaar het huurcontract op kan zeggen. Bovendien is huren gemakkelijk. Zo is de verhuurder verantwoordelijk om uw huis in fatsoenlijke staat te houden, en bent u niet afhankelijk van de woningmarkt wanneer u wilt verhuizen. U kunt een huurcontract namelijk binnen korte tijd opzeggen.

Echter heeft huren ook nadelen. Zo heeft u niet de vrijheid om de woning compleet naar uw smaak aan te passen. Daarnaast bouwt u geen vermogen op, en komt het vaak voor dat de huurprijs per jaar wordt verhoogd. 

Onze makelaars helpen u bij het maken van een verstandige keuze. Zij hebben een uitstekende kennis van de markt en kunnen tijdens het advies zowel rekening houden met uw huidige situatie, als met uw toekomstige.

Jenet Sandink

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.