Werk je als zzp'er in de bouw?

Goed geregeld bij Vrieling voor jou!

Werk je in de bouw of doe je als zzp'er werkzaamheden gerelateerd aan de bouw? Je bent bijvoorbeeld loodgieter, schilder, metselaar, lasser, interieurbouwer of stucadoor, lees dan snel verder hoe we jou kunnen helpen of maak direct een afspraak.

Maak een afspraak

ZZ Pers

Speciaal voor zzp’ers zijn er diverse verzekeringen. Elke zzp’er is uniek. Jouw werkzaamheden, risico’s, omzet, eigendommen en bijvoorbeeld pand of bedrijfswagen spelen een rol bij je verzekeringskeuze. Denk aan de risico’s van jouw werk. Kies je voor zekerheid of durf je risico’s te lopen?

We hebben verzekeringen voor zzp'ers in de bouw, net gestart of al langer actief, en voor elk budget. Gratis advies en een offerte? Maak een afspraak.

Klik voor gratis advies en offerte

Download onze gratis verzekeringschecklist

Goede verzekeringen voor jou zijn essentieel, maar welke heb je nodig? Download onze gratis verzekeringschecklist en ontdek het!

Download de checklist

Hoe zit het met?

Bedrijfsaansprakelijkheid

Voorkom financiële risico's door schade aan opdrachtgevers met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Bescherm jezelf tegen kosten door beschadigde eigendommen of gebrekkige diensten, afgestemd op jouw specifieke situatie.

Lees meer
Bestelauto

Zorg dat schade aan je bestelauto goed verzekerd is. Voorkom financiële problemen door zelf veroorzaakte schade met een passende bestelautoverzekering.

Wij helpen je de juiste verzekering te kiezen.

Lees meer
Arbeidsongeschiktheid

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) beschermt jouw (gezins-)inkomen en biedt ondersteuning om snel weer aan de slag te gaan. Voor elk type ondernemer en budget is er een passende AOV. Wij helpen je de juiste verzekering te kiezen.

Lees meer

Snel, eenvoudig en goed geregeld!

Jij wilt toch ook dat jouw verzekeringen goed geregeld zijn? Plan dan eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs. Wij nemen jou deze zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat jij het liefst doet: lekker aan de slag voor jouw klanten!

Waarom Vrieling?

  • Een ondernemersdesk die de risico’s van een zzp’er kent
  • Dichtbij én digitaal: je bent altijd welkom in Dedemsvaart, Hardenberg of Zwolle, maar kunt ook alles telefonisch of online regelen
  • Persoonlijke begeleiding bij schade: 24 uur per dag, 7 dagen per week staan we voor je klaar

Maak kennis met onze collega's van de ondernemersdesk:

Nicolien Reinink
Matthijs Koops
Jim Kieft
Nicolien Reinink
Matthijs Koops
Jim Kieft

Maak direct een afspraak voor een offerte en advies