Hoe heb jij het geregeld als je door ziekte niet meer kunt werken?

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers

Je denkt er misschien liever niet aan. Maar wat gebeurt er als jij arbeidsongeschikt raakt? Als zzp’er heb je geen werkgever en dus geen financieel vangnet als je door ziekte of een ongeval niet meer kunt werken. Belangrijk dus om na te denken over hoe je je (gezins-)inkomen hiertegen wilt beschermen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt dan uitkomst. Voor elk type ondernemer en voor ieder budget is een passende AOV af te sluiten.

Meer dan alleen financiële hulp

Met een AOV verzeker je niet alleen je inkomen tegen arbeidsongeschiktheid. Ook helpen de meeste verzekeraars je om arbeidsongeschiktheid te voorkomen of het risico hierop te verkleinen. En ook staan ze voor je klaar om snel weer vooruit te komen. Met je onderneming, persoonlijke ontwikkeling, je gezin en gezondheid.

arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een AOV is toch heel duur?

Dat is wat veel mensen denken. Wat een AOV kost hangt af van jouw eigen situatie en de wensen die je hebt. Bijvoorbeeld je beroep, leeftijd en hoe lang je een uitkering wilt ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt. Veel knoppen om aan te draaien dus. Ga met ons in gesprek en wij geven jou het advies dat het beste past in jouw situatie en afgestemd op jouw wensen.

Goed geregeld bij Vrieling

Maak direct een afspraak voor een offerte en advies

Waarom Vrieling?

  • Een ondernemersdesk die de risico’s van een zzp’er kent
  • Dichtbij én digitaal: je bent altijd welkom in Dedemsvaart, Hardenberg of Zwolle maar kunt ook alles telefonisch of online regelen
  • Persoonlijke begeleiding bij schade: 24 uur per dag, 7 dagen per week staan we voor je klaar