Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Ziekteverzuimverzekering

Nieuwe wetten en regels slaan gaten in het sociale zekerheidsstelsel. Denk aan Zorg-, Verzuim-, WIA- en Arbeidsongeschiktheid. U als werkgever heeft te maken met vele wettelijke verantwoordelijkheden op het gebied van inkomensverzekeringen. We kunnen ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien kunnen zieke medewerkers u veel geld kosten. Zou het geen mooie oplossing zijn als er een flexibel, goed geïntegreerd verzekeringspakket bestond helemaal gericht op uw bedrijf? Vrieling Adviesgroep heeft die oplossing voor u!

Met een ziekteverzuimverzekering voorkomt u dat u onverhoopt voor hoge kosten komt te staan als medewerkers voor langere tijd ziek worden. De kosten van loondoorbetalingsverplichtingen en reïntegratie kunnen hoog oplopen. Breng nu uw ziekteverzuimverzekering onder bij Vrieling, dan bespaart u gegarandeerd op de premie! Wij kunnen in een adviesgesprek voor u uitrekenen hoeveel u kunt besparen op uw ziekteverzuim polis. Ook als u nog geen ziekteverzuim verzekering heeft is dit het moment om in te stappen met hoge premiekorting.

Voordelen

  • Administratief gemak
  • Maatwerk en deskundig advies
  • De voordeligste en meest geschikte oplossing voor úw bedrijf
  • Meer over de voordelen
Marcel Hamberg

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.