Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Zakenreisverzekering

Zakenreizen worden helaas over het algemeen slecht verzekerd. De tickets liggen keurig klaar, het reisschema is opgesteld maar de verzekering is over het hoofd gezien. Had u dit zelf moeten regelen? Heeft de zaak dit gedaan?

Er kan tijdens zo'n zakenreis veel misgaan. Denk maar aan het zoekraken van bagage of diefstal van een kostbare laptop. Maar ook een ongeval met nare gevolgen, waardoor u gerepatrieerd moet worden. Met de Zakenreisverzekering van Vrieling bent u het hele jaar door wereldwijd verzekerd. En u niet alleen, ook uw meereizende partner of assistent. Privé-reizen zijn bij de Zakenreisverzekering in het algemeen standaard meeverzekerd. En, tegen een premietoeslag, zijn uw partner en kinderen ook mee te verzekeren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen uitsluitend zakelijke reizen te verzekeren. Annuleringskosten zijn tevens extra mee te verzekeren. Als u een zakenreisverzekering af wilt sluiten neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur van Vrieling. Hij geeft u graag advies.

Voordelen

  • Veel vrijheid in dekkingsmogelijkheden dankzij modulaire opbouw
  • Wereldwijde dekking
  • Maatwerk en deskundig advies
  • Tot 10% extra pakketkorting
  • Meer over de voordelen

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.