Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Uw voordeel

Verzekering naar nieuwwaarde of op vaste taxatie

De inventaris wordt in het algemeen verzekerd naar nieuwwaarde. Dat is ook noodzakelijk, want de schade-uitkering moet toereikend zijn om een nieuwe inventaris aan te schaffen. De goederenvoorraad wordt verzekerd naar inkoopwaarde. Bij grotere inventarissen is het aan te bevelen een taxatierapport te laten opstellen. Het voordeel daarvan is, dat altijd het juiste bedrag is verzekerd.

Extra pakketkorting

Als deze verzekering wordt afgesloten binnen het Bedrijven ZekerheidsPakket, krijgt u een extra premiekorting die kan oplopen tot 10% bij 6 verzekeringen!

Vergoeding van o.a. bereddingskosten en opruimingskosten

Waar andere aanbieders deze kosten vaak niet of slechts deels vergoeden, vergoeden wij de totale bereddings- en opruimingskosten. Lees hier meer over de dekking.

Maatwerk en deskundig advies

Een goede verzekering is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Zo zijn wij in staat verzekeringen op maat te leveren, en op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Voor u een zorg minder!

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.