ProScan

Inspectie elektra en pv installaties (zonnepanelen) / bedrijfscontinuïteit

ProScan is een in 1998 opgericht inspectie- en adviesbureau en is sinds november 2020 onderdeel van Hanselman Groep B.V., dé professionele partner bij claims! Wij zijn een landelijk opererend expertise-, taxatie- en inspectiebureau.

ProScan richt zich primair op inspecties van gebouwen voor alle disciplines, onderhoudsmanagement, elektronische veiligheids- en Arbo Inspecties, conditiemetingen en meerjarenonderhoudsplanningen. Ons bedrijf én onze inspecteurs zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van Stichting SCIOS.

Logo Pro Scan Met Hg 20210211

Verzekeraars eisen steeds vaker dat de elektra-installaties worden gekeurd volgens de Nederlandse Norm (NEN 1010 en NEN 3140) en SCIOS Scope 10. Ook wordt dit in de polisvoorwaarden opgenomen. Zonder geldige keuring wordt dekking ingeval van een schade uitgesloten. Dit kan vergaande gevolgen voor de bedrijfscontinuïteit veroorzaken.

ProScan verricht inspecties van elektra en elektrisch materieel ten behoeve van de brandverzekering (NEN 1010 en NEN 3140 / SCIOS Scope 10) en ten behoeve van de ARBO wetgeving (SCIOS Scope 8 en SCIOS Scope 9). Ook kan uw PV-installatie (zonnepanelen) door ons worden geïnspecteerd volgens de SCIOS Scope 12. Tevens zijn combinaties mogelijk.

Hanselman Groep / ProScan heeft voor de relaties van Vrieling Adviesgroep een speciale tarievenlijst voor inspecties van Scope 8, 10 en 12 samengesteld. Wij informeren u hierover graag.

Meer weten?

Wilt u weten wat ProScan voor uw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en ProScan neemt contact met u op.