Einsteinstraat 9 a

7701 SB Dedemsvaart
Vraagprijs: € 558.484 k.k.
Foto's
 
Omschrijving
TE KOOP: 3 woon-/werkpanden aan de Einsteinstraat. Aan de rand van het gemengde bedrijvenpark Einsteinstraat in Dedemsvaart worden drie vrijstaande woon-/werkpanden gebouwd. Woningen met een geïntegreerde bedrijfsruimte: wonen en werken gaan hier samen! De woning kan eventueel zo gebouwd worden dat het een showroom of kantoorruimte wordt. Er is1
Toon meer
Omschrijving
TE KOOP: 3 woon-/werkpanden aan de Einsteinstraat.
Aan de rand van het gemengde bedrijvenpark Einsteinstraat in Dedemsvaart worden drie vrijstaande woon-/werkpanden gebouwd. Woningen met een geïntegreerde bedrijfsruimte: wonen en werken gaan hier samen!

De woning kan eventueel zo gebouwd worden dat het een showroom of kantoorruimte wordt.
Er is veel mogelijk en bespreekbaar!
Nummer 9 wordt in eerste instantie als showroom/bedrijfsgebouw aangeboden.

Einsteinstraat 9, perceel 11a: kaveloppervlakte: 629 m2. Verkoopprijs excl. BTW: € 508.264,46.
Einsteinstraat 9a, perceel 11b: kaveloppervlakte: 616 m2. Verkoopprijs € 558.484,96 (incl. BTW woning, excl. BTW bedrijfsruimte).
Einsteinstraat 9b, perceel 12: kaveloppervlakte: 709 m2. Verkoopprijs € 571.501,49 (incl. BTW woning, excl. BTW bedrijfsruimte).

De comfortabele woningen zijn ruim ingedeeld en samen met de bedrijfshal heeft u de beschikking over een ruimte van in totaal zo’n 300 vierkante meter.
Het woongedeelte bevat twee verdiepingen met een gebruiksoppervlakte van totaal 108 m2.
Op de eerste verdieping komen drie slaapkamers en een badkamer en op de begane grond is er behalve de woonkamer en de keuken een royale bijkeuken aanwezig.

De bedrijfshal beslaat een ruimte van maar liefst 140 m2, deels voorzien van een betonnen verdiepingsvloer (50 m2) en verder o.a. voorzien van een elektrische overheaddeur, verlichtingsarmaturen en een eigen toilet.
De bedrijfshal is geschikt voor allerlei soorten bedrijfsvoering, die vallen onder lichte industrie. U kunt de bedrijfshal gebruiken als opslagruimte voor uw unieke product, maar het biedt daarnaast ook alle mogelijkheden voor bijvoorbeeld een ruime werkplaats of een riant kantoorpand.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

De woningen met geïntegreerde bedrijfshal zijn uitstekend geïsoleerd (triple glas!) en worden voorzien van in totaal 24 zonnepanelen, vloerverwarming (ook de woningverdieping en de bedrijfshal!) en een lucht-water warmtepomp met een boiler 270 liter.

De woon-werk-units zijn bovendien geheel onderhoudsarm dankzij de kunststof gevelbekleding en kunststof ramen en kozijnen.

Kabel-tv aansluiting wordt aangelegd tot in de meterkast, glasvezel ligt in de straat en zal nog aangesloten dienen te worden in/naar het pand.

Verberg omschijving

Vragen?

We helpen graag.
Bel 0523 - 28 27 28
 

Kenmerken

 
Overdracht
Vraagprijs
€ 558.484 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
 
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Woonruimte
Woonruimte aanwezig, inpandig
Soort bouw
Nieuwbouw
 
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal
Oppervlakte
140 m2
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
10 m
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet
 
 
Wonen in Dedemsvaart

Wonen in Dedemsvaart

Dedemsvaart is een welvarend dorp in een bosrijk gebied met een eigen, karakteristieke sfeer. De fraai gerestaureerde kalkovens en de markante kerktoren vragen ieder op z’n eigen manier de aandacht. Verder kent Dedemsvaart veel mooie historische panden, en opvallend veel nieuwbouw. Dedemsvaart bezit een representatief winkelhart met een regiofunctie en veel sportmogelijkheden.

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op

 

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.
 

Deze woning bezichtigen?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.