Uw onderneming en het coronavirus

Het coronavirus raakt ook bedrijven. Waar de één zijn bedrijf genoodzaakt moet stilleggen, is de ander drukker dan ooit. In welke situatie u ook zit, vanuit Vrieling staan wij nog steeds voor u klaar. Heeft u een vraag, wijzigt er iets in uw bedrijf? Laat het ons weten en we gaan samen op zoek naar een oplossing. Hieronder leest u hoe u met ons verbonden kunt blijven en vindt u een aantal handige tips.

Blijf verbonden: persoonlijk advies van Vrieling

Bij Vrieling staat persoonlijk advies voorop. Een gesprek met een adviseur bij u of bij ons in het bedrijf heeft op dit moment wellicht niet uw voorkeur. Om toch met elkaar verbonden te blijven, maken we gebruik van handige communicatiemiddelen.

Bekijk al onze contactopties


Sluit u (tijdelijk) uw bedrijf in verband met het coronavirus? 

Omdat er op dat moment niemand in het bedrijf aanwezig is, ontstaan er extra risico’s. Bijvoorbeeld schade door brand of diefstal. De risicospecialisten van verzekeraar MS Amlin hebben preventietips opgesteld om schade om veilig om te gaan met risico’s van bedrijfsstilstand. Hiermee beperkt of voorkomt u schade, zodat u weer snel kunt opstarten. 

Download preventietips bij bedrijfsstilstand


Coronavirus en aansprakelijkheid

Waar moet u als ondernemer rekening mee houden als het gaat om (werkgevers)aansprakelijkheid en contractuele aansprakelijkheid? En wat kunnen de gevolgen zijn voor uw aansprakelijkheid als bestuurder? Verzekeraar Concordia de Keizer heeft een document opgesteld met de benodigde informatie.

Download informatie coronavirus en bestuurdersaansprakelijkheid


Veelgestelde vragen en handige links

Bij Vrieling hebben we veelgestelde vragen van ondernemers verzameld en beantwoord.  Bijvoorbeeld over hoe u als werkgever omgaat met zieke medewerkers of medewerkers die thuis werken. Daarnaast hebben we een aantal handige links op een rij gezet die u informeren over de overheidsregelingen waar u als ondernemer gebruik kunt maken.

Veelgestelde vragen en handige links


Wijzigt u iets in uw bedrijfsvoering?

Geef het door aan uw adviseur en dan bekijken wij of er iets in uw verzekeringen aangepast moet worden. 
Wij helpen u graag verder.

Contact