Persoonlijk advies vanuit huis

Bij Vrieling staat persoonlijk advies voorop. Een fysiek gesprek met een adviseur kan nog wel, maar we kunnen ons voorstellen dat jij dit - in verband met het coronavirus - liever niet wilt. Om toch met elkaar verbonden te blijven, maken we gebruik van handige communicatiemiddelen. En dat is nog steeds heel persoonlijk, zoals je van Vrieling gewend bent. Hoe dat werkt? We leggen het uit.

Digitaal en telefonisch

Het is wellicht even wennen, om niet bij elkaar aan tafel te zitten. Maar digitaal en via de telefoon is ook alles goed te regelen. En nog steeds met je eigen adviseur en relatiebeheerder. Afhankelijk van wat we met elkaar moeten bespreken bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Videobellen: we zien elkaar (of jij alleen de adviseur als je dat wenst) via een computer, tablet of telefoon. Heel persoonlijk, maar zonder fysiek contact én dus veilig. 
  • Telefoon: bellen kan natuurlijk ook nog steeds.
  • Mailen: voor al je vragen en de verzending van documenten.
  • Bij Vrieling op kantoor: wil je liever (op 1,5 meter afstand) bij de adviseur aan tafel zitten en heb je zelf geen verkoudheidsklachten? Geen probleem, onze kantoren zijn geopend. Uiteraard hanteren we op onze kantoren alle richtlijnen van het RIVM.
Persoonlijk Advies Vanuithuis

Afspraak maken?

Vul het contactformulier in of bel 0523 – 28 27 26.
Bekijk ook eens de veel gestelde vragen over verzekeren, wonen of ondernemen die wellicht bij jou zijn ontstaan in verband met de coronamaatregelen.