Hoera, wij zijn jarig! Wij vieren 75 jaar Vrieling

Donderdag 9 mei 2024, bestaan wij 75 jaar. Dank aan al onze klanten, medewerkers en partners voor jullie vertrouwen en inzet. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Een bijzondere mijlpaal om even bij stil te staan. In al die jaren zijn wij als familiebedrijf, met de derde generatie aan het roer, uitgegroeid tot een grote, zelfstandige speler met ruim 275 medewerkers. Werkzaam vanaf 4 locaties in Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle. En actief in drie verschillende marktdomeinen: particulier, zakelijk en specials. Wij bieden onze particuliere en zakelijke klanten in iedere levensfase rust, continuïteit en zekerheid op het gebied van financieel advies. Goed geregeld met Vrieling.

2405 Vrieling Digitale nieuwsbrief 75 jaar 4

Vrieling trakteert! Iedere maand €750 voor bijzondere initiatieven

Ons jubileumjaar vieren we door maatschappelijke, welzijns- of educatieve projecten extra te ondersteunen. Om de regio samen nog mooier te maken. De eerste ronde loopt vanaf nu en eind juni wordt de eerste winnaar bekendgemaakt. Meer info en spelregels vind je op www.vrieling.nl/goededoelen.

In 1949 zag familie Vrieling kansen toen boeren hun paarden inruilden voor tractoren en auto's. Met die ondernemersgeest en persoonlijke aandacht voor mensen is Vrieling gestart. Dit vormt nog steeds de basis van Vrieling.

Ontdek ons verhaal.

2405 Vrieling Digitale nieuwsbrief 75 jaar6
2405 Vrieling Digitale nieuwsbrief 75 jaar3

Klaar voor de toekomst

Met een aangescherpte missie, vernieuwd logo en frisse energie zijn we meer dan ooit klaar voor de toekomst. We investeren in medewerkers en digitaal ondernemen. Zo blijven we een persoonlijk familiebedrijf en verbonden met de regio.

Zo groeien we samen duurzaam.

Goed geregeld met Vrieling

Leven. Ondernemen. Reizen. Onbezorgd vooruitkijken en ambities waarmaken. Daar gaan wij voor. Wat je plannen ook zijn. Samen zorgen we dat je financiële situatie altijd met je meebeweegt. Voorbereid op de toekomst.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

2405 Vrieling Digitale nieuwsbrief 75 jaar8

"De mooiste ontwikkeling in deze 75 jaar vind ik onze cultuur. Gestart door mijn opa en oma en voortgezet door mijn oom en vader. Dagelijks zie ik ons steeds samen de schouders eronder zetten voor het beste voor onze klant."

Jasper Vrieling