Hanselman Groep

Hanselman Groep BV bestaat meer dan 35 jaar en biedt inventieve oplossingen bij risico- en schadevraagstukken. Hanselman Groep B.V. is uw business partner op het gebied van Waarde! Zij zijn een landelijk opererend expertise-, taxatie- en inspectiebureau.

Waardebepalingen / taxaties vormen een wezenlijk onderdeel voor de bedrijfsvoering. Zo is het van essentieel belang dat vooraf en regelmatig tijdens de looptijd van een brandschadeverzekering van gebouwen, inventaris en (agrarisch) werkmaterieel de verzekerde waarden worden bepaald. Alleen dan ben je verzekerd van de juiste dekkingsgrondslagen in geval van een calamiteit en betaal je de juiste premie. Je bent niet oververzekerd en ook niet onderverzekerd!

Logo Hg

De taxateurs zijn aangesloten bij het Verenigd Register van Taxateurs (VRT). Taxaties voor de brandverzekering worden verricht conform artikel 7:960 Burgerlijk Wetboek. 

Hanselman Groep B.V. hanteert voor de relaties van Vrieling Adviesgroep speciale tarieven.

Meer weten?

Wilt u weten wat Hanselman Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en Hanselman Groep neemt contact met u op.