Overlijdensrisicoverzekering keuze mogelijkheden

Keuze A - Geen advies

Heeft u géén behoefte aan advies over uw overlijdensrisicoverzekering? Laat het ons weten. Dan zorgen wij ervoor dat we u niet langer benaderen over dit onderwerp.

Keuze B - Premievergelijking

Wilt u weten of uw huidige overlijdensrisicoverzekering tegen hetzelfde verzekerde bedrag en tegen minimaal gelijkwaardige voorwaarden gewijzigd kan worden, maar dan tegen een lagere premie? Dan maken we voor u een vrijblijvende premievergelijking. De kosten van deze premievergelijking zijn voor onze rekening. U ontvangt van ons:

  • Een overzicht van de huidige uitgangspunten van uw overlijdensrisicoverzekering
  • De totale besparing die gerealiseerd kan worden
  • Een top 3 van aantrekkelijk geprijsde verzekeraars

Blijkt uit de vergelijking dat uw premie niet omlaag kan? Dan laten wij dit uiteraard ook weten.

Optioneel: bemiddeling & beheer
Als het voor u voordeliger is om uw huidige verzekering te beëindigen en een nieuwe verzekering af te sluiten, dan kunnen we u helpen door te bemiddelen tussen u en de verzekeraar. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Voor de bemiddeling door Vrieling betaalt u € 200,00 per verzekering. Dit bedrag is inclusief BTW. Wij voeren de volgende werkzaamheden uit voor dit bedrag:

  • Wij begeleiden u bij het aanvraagproces van de nieuwe verzekering en vragen de verzekering voor u aan.
  • Tijdens het aanvraagproces onderhouden wij de contacten met u en de verzekeraar.
  • Als de verzekeraar de aanvraag accepteert, dan zeggen we uw huidige verzekering op.

Voor het beheer van uw overlijdensrisicoverzekering brengen wij u maandelijks € 2,50 in rekening. 

Wij spannen ons in om de verzekering tot stand te laten komen. Mocht de aanvraag niet geaccepteerd worden door de verzekeraar dan brengen wij u wel de bemiddelingskosten in rekening. 

Keuze C - Financieel advies

Wilt u meer dan alleen een premievergelijking? Kies dan voor een compleet financieel advies. Tijdens een advies bekijken we of uw huidige overlijdensrisicoverzekering nog bij uw situatie past. Ook kan gekeken worden naar uw huidige financiële situatie en de gewenste situatie in de toekomst. De kosten voor een financieel advies zijn afhankelijk van uw wensen. Tijdens een vrijblijvend kennismakings-gesprek inventariseren we uw wensen, leggen we uit wat we voor u kunnen betekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Terug naar keuzepagina