Coevorderweg 135

7781 PA De Krim
Vraagprijs: € 895.000 k.k.
Foto's Plattegronden
 
Omschrijving
Aan de doorgaande weg N377 tussen Slagharen en De Krim gelegen royaal woonhuis met aangebouwde bedrijfsruimte van in totaal ca. 1680 m2 groot. Het geheel ligt op een kavel van 8.160 m2. Het geheel ligt dicht bij uitvalswegen richting Emmen en Zwolle. INDELING Woonhuis: entree met toiletruimte en wasruimte en deur naar de woonkeuken voorzien van1
Toon meer
Omschrijving
Aan de doorgaande weg N377 tussen Slagharen en De Krim gelegen royaal woonhuis met aangebouwde bedrijfsruimte van in totaal ca. 1680 m2 groot. Het geheel ligt op een kavel van 8.160 m2. Het geheel ligt dicht bij uitvalswegen richting Emmen en Zwolle.

INDELING

Woonhuis:
entree met toiletruimte en wasruimte en deur naar de woonkeuken voorzien van keuken met landelijke uitstraling en diverse inbouwapparatuur; woonkamer; hal met trapopgang en toegang naar speelruimte; tussenhal; kantoorruimte; tweede kantoorruimte; kantine met pantry, toiletruimte en CV ruimte; halletje met doorgang naar de achteringang. Vanuit de kantine is er toegang naar de showroom en naar de aangebouwde bedrijfshal.

Verdieping:
de verdieping is middels twee trapopgangen te bereiken; overloop met CV opstelling; 7 slaapkamers waarvan enkele slaapkamers voorzien van vaste kast; badkamer voorzien van bad; douche; wastafelmeubel en toilet.
Hierboven bevindt zich nog een zolderruimte, bereikbaar middels vaste trap.


Bedrijfsgedeelte:
Deze is aangebouwd aan het woonhuis en opgedeeld in diverse compartimenten.
Kantoren: deze zitten aan de voorzijde aan de kant van de woning. Deze zijn voorzien van een systeemplafond en worden verwarmd middels radiatoren. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbel glas.
Showroom: deze is voorzien van aluminium deuren/pui voorzien van dubbel glas. De buitenmuren zijn van sandwich panelen en aan de binnenzijde afgewerkt met hout.
De kantine heeft een betonnen vloer en is voorzien van een systeemplafond en wordt verwarmd middels radiatoren (eigen ketel); pantry; toiletgroep.
Hallen: de kantine heeft een doorgang naar de eerste hal (opslag), deze hal heeft ook een vaste trap naar de verdieping. Deze hal heeft ook een doorgang naar de grote hal. Beide hallen hebben een stalen spantconstructie, stenen/betonnen vloeren. Stenen voet met damwandprofiel wandbekleding. TL verlichting. Beide hallen zijn voorzien van overhead deuren.
Buitenterrein: bestraat en te gebruiken voor opslag van materialen.

Bijzonderheden:

- Bestemming: Bedrijf. Bedrijven met categorie 1 en 2 mogen zich hier vestigen.
- Op het erf staan nog diverse opstallen, deze worden gebruikt als opslag en zijn gebruikt als nachthok voor dieren.
- Enig onderhoud en verduurzamingsmaatregelingen zullen moeten plaatsvinden worden toegepast, zowel aan de woning als aan de bedrijfsruimten.

Verberg omschijving
 

Kenmerken

 
Overdracht
Vraagprijs
€ 895.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
 
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
 
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal
Oppervlakte
1.680 m2
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry
Terrein
Oppervlakte
2.000 m2
 
Kantoorruimte
Oppervlakte
35 m2 (in units vanaf 12 m2)
Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
 
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
8.160 m2
 
 

Wonen in De Krim

De Krim is een dorp met mooie woonwijken, die ruim plaats bieden aan plantsoen- en groenvoorzieningen. De Krim heeft alle nodige voorzieningen zoals: basisscholen, kinderopvang, huisarts, apotheek, winkels en diverse sportverenigingen. Voor de dagelijkse boodschappen bent u snel in Gramsbergen, Coevorden of Hardenberg. Met het openbaar vervoer is De Krim goed bereikbaar.

Wonen in De Krim

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op

 
 

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.
 

Deze woning bezichtigen?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.