Appartementen Herenhof (Bouwnr. 11)

Onder optie
7776 AH Slagharen
Vraagprijs: € 284.250 v.o.n.
Foto's
 
Omschrijving
Denk jij ook aan de toekomst? En je wilt zelf ook een stap zetten? Door in een duurzaam appartement te gaan wonen, dan is dit je kans! 'Herenhof'... zo zal het appartementen complex gaan heten, statiger kan niet. Het zou toch mooi zijn om daar te wonen! Herenhof bestaat uit drie woonlagen, waarvan de bovenste twee bereikbaar zijn via een lift1
Toon meer
Omschrijving
Denk jij ook aan de toekomst? En je wilt zelf ook een stap zetten?
Door in een duurzaam appartement te gaan wonen, dan is dit je kans!
'Herenhof'... zo zal het appartementen complex gaan heten, statiger kan niet. Het zou toch mooi zijn om daar te wonen!

Herenhof bestaat uit drie woonlagen, waarvan de bovenste twee bereikbaar zijn via een lift en de trap. De praktisch ingedeelde driekamerappartementen zijn geschikt voor jong en oud. Het binnenhof aan de achterzijde van het wooncomplex wordt ingericht als gezamenlijke tuin. Daarnaast beschikken alle appartementen over een balkon of terras en een eigen buitenberging. Parkeren vindt plaats op openbaar gebied, alwaar ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en toegankelijk vanuit de centrale entree via de trap of lift. Thuisblijven voor een pakketje hoeft niet meer. De Bringme Box in de centrale hal is, naast uw persoonlijke brievenbus, ook geschikt voor het veilig laten bezorgen van uw pakketjes. Ieder appartement is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur waarvan u zelf de kleuren mag bepalen. De luxe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. De wanden worden behang-klaar opgeleverd en alle installaties zijn aanwezig. Wilt u een badkamer en suite of zijn er andere speciale wensen? Overleg dan met de aannemer voor de mogelijkheden.

Er zijn drie verschillende type appartementen in het complex, elk appartement heeft twee slaapkamers. Elk appartement heeft ook een terras of balkon. De appartementen worden voorzien van een luxe Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur. De kleurkeuze is nog aan jou. De badkamer zal geheel betegeld worden en is voorzien van luxe sanitair, zoals een inloopdouche en wastafelmeubel met twee kranen, een spiegel met verlichting en anticondens.
Het appartement is voorzien van vloerverwarming en als extra verwarming zal in de badkamer nog een elektrische radiator geplaatst worden.

Als appartementseigenaar ben je lid van een nog op te richten Vereniging van Eigenaren.

Kortom een heerlijke appartement om te wonen, dicht bij de centrumvoorzieningen van Slagharen.
Wil je meer informatie of zijn er nog vragen, neem dan contact met ons op!

Verberg omschijving

Vragen?

We helpen graag.
Bel 0523 - 28 25 28
 

Kenmerken

 
Overdracht
Vraagprijs
€ 284.250 v.o.n.
Status
Onder optie
 
Bouw
Soort appartement
Galerijflat
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024
 
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
71 m2
Inhoud
213 m3
 
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
1 woonlaag
 
Locatie
Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig
 
 
Wonen in Slagharen

Wonen in Slagharen

Slagharen dankt haar bekendheid voor een groot deel aan Attractiepark Slagharen. Maar het is er ook bijzonder prettig wonen. Het dorp Slagharen heeft alle nodige voorzieningen zoals: basisscholen, kinderopvang, huisartsen, tandarts, apotheek, winkels, restaurants en diverse sportmogelijkheden. Met het openbaar vervoer is Slagharen goed bereikbaar. 

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op

 

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.
 

Deze woning bezichtigen?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.