Vrieling Sponsoring

Vrieling Adviesgroep voelt zich verbonden met de regio. Wij zijn hier ruim 65 jaar gevestigd en we voelen ons hier thuis. Vanwege deze betrokkenheid sponsoren wij verschillende initiatieven. Wij doen aan sportsponsoring, maar ook maatschappelijke initiatieven worden regelmatig door ons ondersteund. Een aantal voorbeelden:

Sponsor HHC

De Hardenbergse voetbalclub HHC groeit uit tot een club met regionale allure. Veel personen ontlenen wekelijks op de zaterdag hier veel plezier aan. Alle reden om ook hieraan een structurele bijdrage te leveren.

Vrieling Hardenberg City-run

Beweging is gezond, daarom ondersteunen wij graag initiatieven die erop gericht zijn mensen met plezier te laten bewegen. De Vrieling Hardenberg Cityrun is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement dat gehouden wordt in april of mei.

Vrieling Varia Run Dedemsvaart

De Vrieling Varia Run wordt georganiseerd door Stichting Dedemsvaria in samenwerking met Fitfysio uit Dedemsvaart. Vrieling Adviesgroep is hoofdsponsor. Dit jaarlijks terugkerende hardloopevenement in Dedemsvaart is voor jong en oud!

Hoofdsponsor jeugd JVC Dedemsvaart

Vrieling Adviesgroep is hoofdsponsor van de jeugdteams van de Dedemsvaartse voetbalclub JVC Dedemsvaart. Wij vinden het belangrijk dat jeugd in staat wordt gesteld om sport uit te oefenen en dragen daar graag een steentje aan bij.

Dedemsvaria

Jaarlijks wordt onder de naam Dedemsvaria de feestweek in Dedemsvaart gehouden. Natuurlijk dragen wij hieraan ook een steentje bij. De feestweek vindt altijd plaats in de week van 1 augustus.

IVN Hardenberg-Gramsbergen

IVN staat voor educatie inzake natuurbehoud. Met name educatie van de jeugd. Vrieling Adviesgroep ondersteunt dat van harte. We moeten zuinig zijn op de natuur. Bewustwording van de natuur is een eerste stap die leidt tot het zorgvuldiger omgaan met de natuur. Als site-sponsor dragen wij op die wijze graag bij aan het behoud van onze natuur.