Veel gestelde vragen over jouw verzekeringen en reizen


Wij adviseren je altijd de instructies van lokale autoriteiten op te volgen. Daarnaast adviseren wij jou het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te volgen. Hier vind je de meest actuele informatie en reisadviezen over de situatie in jouw vakantiegebied. Tot slot adviseren we je contact te houden met jouw vervoersmaatschappij of touroperator over eventuele wijzigingen in jouw reis. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! 

Lees hier de maatregelen van Vrieling in verband met het coronavirus


ANVR, over coronavouchers en de gevolgen van corona en reizen.

De ANVR is de landelijke branchevereniging voor onder andere reisbureaus en touroperators. Op hun website beantwoorden ze veelgestelde vragen over coronavouchers en de gevolgen van corona en reizen.

Coronavirus: veelgestelde vragen reisadvies per land.

Veel landen en gebieden nemen momenteel ingrijpende maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op de site van de overheid lees je per land de veelgestelde vragen over de actuele situatie.

Toch op vakantie? Ga dan wijs op reis.

In 2020/2021 wordt vanwege het coronavirus anders dan we gewend zijn. Voor wie toch op vakantie gaat raden we aan de volgende site te raadplegen.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? 

Neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag.

Stel jouw vraag