Maatregelen van Vrieling in verband met het coronavirus

De Rijksoverheid heeft maatregelen opgesteld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met 19 januari 2021 is Nederland in een lockdown. Dit heeft ook gevolgen voor de dienstverlening van Vrieling. Vooropstaat dat wij bereikbaar blijven en - op afstand - voor u klaarstaan. De maatregelen die op dit moment bij Vrieling gelden leest u hieronder:

Bezoek op onze kantoren minimaal en alleen op afspraak

 • Onze kantoren in Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle zijn geopend op afspraak. Indien mogelijk kiezen we voor een afspraak via telefoon, e-mail of een andere manier van communiceren op afstand. We bespreken met u vooraf de mogelijkheden. U kunt een afspraak maken via uw adviseur, of door te bellen naar 0523 - 28 27 26.
 • Conform de richtlijnen verzoeken wij iedereen die klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts onze kantoren niet te bezoeken. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis en verplicht thuis als ze klachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en laten zich testen.
 • Gesprekken met onze medewerkers zijn beperkt tot maximaal één persoon tegelijk. Voor de afdelingen Hypotheken en Makelaardij geldt een uitzondering, waardoor maximaal 2 personen uit één huishouden bij een gesprek aanwezig mogen zijn.
 • Bij binnenkomst op één van onze kantoren vragen wij om uw handen te desinfecteren
 • Wij vragen onze bezoekers en medewerkers om een afstand van minimaal anderhalve meter ten opzichte van elkaar te houden. Wij schudden geen handen.
 • Onze balie en spreekkamers zijn uitgerust met een 'spatscherm' dat geplaatst is tussen gasten en onze medewerkers. 
 • Het aantal werkplekken per ruimte is verminderd en onze medewerkers werken - indien mogelijk - thuis. Het kan daardoor zijn dat een ander contactpersoon u te woord staat.

Kasopname of storting bij de RegioBank in Dedemsvaart alleen op afspraak

 • Wij verzoeken u bij onze RegioBank in Dedemsvaart alleen geld te storten of op te nemen als dit strikt noodzakelijk is en alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak belt u 0523 - 28 27 23.
 • Een adviesgesprek bij de RegioBank blijft ook mogelijk. Ook hiervoor geldt dat we uitsluitend geopend zijn op afspraak en dat we indien mogelijk kiezen voor een afspraak via telefoon, e-mail of een andere manier van communiceren op afstand. We bespreken met u vooraf de mogelijkheden. 

Bezichtigen van een woning of bedrijfspand blijft mogelijk

 • Een bezichtiging van een woning of bedrijfspand blijft mogelijk. Bij een bezichtiging mogen maximaal 2 personen uit één huishouden aanwezig zijn. Daarnaast zijn kinderen tot 13 jaar toegestaan bij een bezichtiging.
 • Tijdens een bezichtiging houden we ons allemaal aan de maatregelen van de overheid. Als u een bezichtiging heeft gepland ontvangt u hierover vooraf informatie.

Bezoek van onze adviseurs bij u thuis of in uw bedrijf

 • Bezoek bij u thuis of in uw bedrijf door één van onze adviseurs blijft mogelijk, maar alleen als de communicatie niet via telefoon, e-mail of een andere manier van communiceren op afstand mogelijk is. We bespreken met u vooraf de mogelijkheden. Uiteraard vindt een afspraak op locatie alleen plaats als zowel u als onze adviseur zich hier prettig bij voelen en geen klachten hebben.
 • Conform de richtlijnen verzoeken wij u om de afspraak te verplaatsen als u klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Uiteraard geldt dit ook voor onze adviseur. 
 • Uw locatie biedt de mogelijkheid om voorafgaand aan de afspraak handen te wassen of desinfecteren. Dit geldt zowel voor onze adviseur als voor u.
 • Tijdens de afspraak moet het mogelijk zijn een afstand van minimaal anderhalve meter ten opzichte van elkaar te houden. Wij schudden geen handen.
 • Een dag voor de afspraak neemt uw adviseur telefonisch contact met u op om te controleren of er geen wijzigingen zijn in de gezondheidstoestand en of er voldaan kan worden aan de richtlijnen.
 • Blijkt tijdens de afspraak dat er niet voldaan kan worden aan de richtlijnen, dan gaat de afspraak niet door.

Telefonisch contact met Vrieling

 • Wanneer u doorverbonden wordt naar een van onze thuiswerkende collega’s kan het zijn dat u meer achtergrondgeluiden ervaart dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Wij blijven uiteraard tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via 0523 – 28 27 26. Wilt u liever geen fysieke afspraak? Geen probleem. Wij kunnen u in de meeste gevallen ook helpen op afstand.

Vrieling kalender via de post

Elk jaar geven wij - speciaal voor onze klanten - een Vrieling kalender uit. Ook voor 2021 hebben wij een Vrieling kalender voor u klaarliggen. Wilt u een omslagkalender ontvangen? Dan vragen wij u om hiervoor niet naar onze kantoren te komen, maar om te bellen naar 0523 - 28 27 26 of te mailen naar mail@vrieling.nl (met uw adresgegevens). Wij sturen u dan kosteloos een kalender toe.

Verder geldt bij reizen, pech en noodsituaties:

 • Heeft u tijdens uw reis direct/dringend hulp nodig? Neem dan contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering (24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland). U vindt het telefoonnummer op uw reisverzekeringspas.
 • Heeft u pech (en de pechhulpmodule meeverzekerd op uw autoverzekering) of autoschade en kunt u niet verder rijden? Neem dan contact op met de alarmcentrale (24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland). U vindt het juiste telefoonnummer op uw groene kaart.
 • Is er sprake van een noodsituatie in of rondom uw woning en heeft u direct hulp nodig? Bel dan met de schadeafdeling van Vrieling: 0523 - 28 27 26 (24 uur per dag bereikbaar).

We vertrouwen op ieders begrip en medewerking. 

Veelgestelde vragen over het coronavirus

Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!