Ik ga verhuizen

Van hypotheek, makelaardij tot verzekeringen, alles onder één dak geregeld

Nu je al meer dan een jaar aan huis gekluisterd bent heb je misschien wel grotere woonwensen. Is verbouwen geen optie en ga je voor een nieuwe woning? Dan helpen wij jou daarbij. Met de hypotheek, zoektocht naar een nieuwe woning, verkoop van je huidige woning tot aan de verzekeringen.

Hoeveel kun je lenen voor een nieuwe woning

Voordat je opzoek gaat naar een nieuwe woning is het goed om te weten wat je kunt én wilt lenen. De hypotheekadviseur bij Vrieling zoekt gratis en vrijblijvend voor je uit hoeveel je kunt lenen en wat de bijbehorende maandlasten zijn. Met die informatie kun je gerichter op zoek naar een nieuwe woning.

De waarde van je huidige woning

Woon je nu in een koophuis? Dan is het ook goed om te weten voor welk bedrag je jouw huidige huis kunt verkopen. De markt is goed, dus wellicht kun jij de overwaarde van je woning inzetten voor de koop van een nieuwe woning. Eén van de makelaars van Vrieling kan gratis een waardebepaling van je woning uitvoeren.

Op zoek naar een nieuwe woning

Weet je inmiddels hoeveel geld je kunt uitgeven aan een woning? Dan kun je écht op zoek naar je droomhuis. Tegenwoordig worden woningen snel verkocht, soms al voordat ze op Funda staan. Wil jij een berichtje van het nieuwe woningaanbod vóórdat het op Funda staat? Meld je dan aan voor de Vrieling matchmaker. Op basis van jouw woonwensen ontvang je via e-mail automatisch het nieuwe woningaanbod van Vrieling.

Lukt het maar niet om de perfecte woning te vinden?

Ben je al maanden of zelfs jaren op zoek naar je droomhuis, maar ben je telkens te laat of word je overboden? Dan biedt een aankoopmakelaar uitkomst. Aan de hand van jouw wensen gaat de makelaar gericht op zoek. Een aankoopmakelaar heeft kennis van de markt en weet als eerste wat binnenkort in de verkoop komt. Bij een bezichtiging gaat de aankoopmakelaar mee, dus je hebt een expert aan je zijde. En wil je een bod uitbrengen? Dan adviseert de makelaar je over de hoogte van het bod én voert hij de onderhandelingen voor je. Als het bod wordt geaccepteerd regelt de aankoopmakelaar al het papierwerk, dat scheelt je ook nog eens veel tijd!

Je huidige woning verkopen

Je kunt je huis helemaal zelf verkopen, zonder makelaar. Dat bespaart je in eerste instantie geld, maar het vergt wel veel tijd en kennis. Je moet bijvoorbeeld zelf de vraagprijs vaststellen, foto’s en plattegronden maken, adverteren, de bezichtigingen leiden en onderhandelingen voeren. En heb je de koper gevonden? Dan moet je ook zelf de koopovereenkomst opstellen. 

Je kunt ook een verkoopmakelaar inschakelen die álles professioneel voor je doet en precies weet hoe jouw woning voor de maximale opbrengst wordt verkocht. De investering die je doet voor het inschakelen van een verkoopmakelaar, verdien je vaak terug omdat je woning voor de beste prijs wordt verkocht.

Verzekeren van je nieuwe woning

Yes, eindelijk is het zover. De sleuteloverdracht! Zodra de woning op jouw naam staat ben je verantwoordelijk voor je huis én dus ook de verzekeringen. Dus ga je verhuizen, meld het zo snel mogelijk bij je verzekeringsadviseur. Die zorgt ervoor dat je verzekeringen op het juiste moment ingaan én je huidige verzekeringen op het juiste moment worden opgezegd. Ook als je inboedel ergens anders wordt opgeslagen is het verstandig dit op tijd te melden. Zo loop je geen enkel risico.

Hulp nodig?

Bij Vrieling regel je alles voor je financiële leven onder één dak. Of het nu gaat om je hypotheek, de zoektocht naar een nieuwe woning, de verkoop van je woning of de verzekeringen. Maak gerust een afspraak voor één of meer van onze diensten, we helpen je graag.

Maak een afspraak