Schade melden

Verzekerd via Vrieling? Meld je schade!


  • Eenvoudig en snel
  • Vrieling staat voor je klaar

Meld eenvoudig en snel jouw schade online

Meld eenvoudig en snel jouw schade online

Heb je schade? Meld het ons snel en eenvoudig online. Volg gewoon de stappen, voeg jouw documenten toe zoals foto's, offertes, politieaangiften of andere bewijsstukken en het is klaar! Je krijgt een bevestigingsmail met een schadenummer, handig voor als je vragen hebt! Goed geregeld met Vrieling!

Schade melden

Vrieling Adviesgroep 58
Vrieling 10 11 22 120

Direct of dringend hulp nodig?

In geval van een noodsituatie in of rondom jouw woning? Bel dan met de schadeafdeling van Vrieling: 0523 - 28 27 26 (24 uur per dag bereikbaar).

Heb je tijdens je reis direct/dringend hulp nodig? Neem dan contact op met de alarmcentrale van je reisverzekering (24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland). Je vindt het telefoonnummer op je polisblad.

Heb je pech (en de pechhulpmodule meeverzekerd op je autoverzekering) of autoschade en kun je niet verder rijden? Neem dan contact op met de alarmcentrale. Je vindt het juiste telefoonnummer op jouw groene kaart. De alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland.

Veelgestelde vragen over schade melden

Hoe kan ik mijn schade melden?

Je kunt online schade melden, maar ook telefonisch. Wanneer jij online schade meldt, volg je gewoon de stappen, voeg je documenten toe zoals foto's, offertes, politieaangiften of andere bewijsstukken en het is klaar! Je krijgt een bevestigingsmail met een schadenummer, handig voor als je vragen hebt!

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn schademelding?

Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie op je nieuwe schademelding. Hebben we jouw schademelding in behandeling genomen? Dan streven wij ernaar om binnen 2 weken te reageren

Moet ik bewijsstukken meesturen met mijn schademelding?

Ja, het is belangrijk om zo veel mogelijk bewijsstukken mee te sturen, zoals foto's van de schade, een rapport van de politieaangifte, nota's van annuleringskosten, offertes of andere bewijsstukken. Dit kan helpen om je schadeclaim sneller af te wikkelen.

Hoe kan ik ruitschade aan mijn auto melden?

Is je auto verzekerd via Vrieling? Als er sprake is van ruitbreuk, kun je direct een afspraak maken voor reparatie bij een aangesloten herstelbedrijf. Kijk voor een overzicht van aangesloten herstelbedrijven bij je in de buurt op www.glasgarant.nl.