Schade melden

Verzekerd via Vrieling? Meld je schade!


  • Eenvoudig en snel
  • Vrieling staat voor je klaar

Nood? Bel 0523 28 27 26

Meld eenvoudig en snel jouw schade online

Heb je schade opgelopen, dan raden wij je aan om dit online te melden. Via deze weg kunnen we het zo snel mogelijk voor je afwikkelen. Online leiden we je stap voor stap door alle vragen heen. Aanvullende documenten, zoals je polis, politieaangifte, foto's, offertes of andere bewijsstukken kun je eenvoudig meesturen. Na het versturen van je aangifte ontvang je een bevestigingsmail met een nummer. Dit nummer kun je gebruiken bij eventuele vragen.

Schade melden

Vrieling Adviesgroep 58

Liever bellen?

Ook telefonisch staan we voor je klaar om schade te melden. Bel ons op 0523 28 27 26.

Vrieling 10 11 22 120

Direct of dringend hulp nodig?

In geval van een noodsituatie in of rondom je woning? Bel dan met de schadeafdeling van Vrieling: 0523 - 28 27 26 (24 uur per dag bereikbaar).

Heb je tijdens je reis direct/dringend hulp nodig? Neem dan contact op met de alarmcentrale van je reisverzekering (24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland). Je vindt het telefoonnummer op je polisblad.

Heb je pech (en de pechhulpmodule meeverzekerd op je autoverzekering) of autoschade en kun je niet verder rijden? Neem dan contact op met de alarmcentrale. Je vindt het juiste telefoonnummer op uw groene kaart. De alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland.

Veelgestelde vragen over schade melden

Hoe kan ik mijn schade melden?

Je kan online schade melden, maar ook telefonisch. Wanneer je online schade meldt, word je stap voor stap door de vragen heen geleid en kun je ook aanvullende documenten zoals foto's van de schade uploaden.

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn schademelding?

Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur reactie op je schademelding.

Moet ik bewijsstukken meesturen met mijn schademelding?

Ja, het is belangrijk om zo veel mogelijk bewijsstukken mee te sturen, zoals foto's van de schade, een rapport van de politieaangifte, nota's van annuleringskosten, offertes of andere bewijsstukken. Dit kan helpen om je schadeclaim sneller af te wikkelen.

Hoe kan ik ruitschade aan mijn auto melden?

Is je auto verzekerd via Vrieling? Als er sprake is van ruitbreuk, kun je direct een afspraak maken voor reparatie bij een aangesloten herstelbedrijf. Kijk voor een overzicht van aangesloten herstelbedrijven bij je in de buurt op www.glasgarant.nl.