Vrieling Woonweken: Maak van jouw huis, jouw thuis

Het is zover: de Vrieling Woonweken zijn van start. Van 26 september tot en met 16 oktober staat Vrieling in het teken van ‘Maak van jouw huis, jouw thuis’. Wil jij jouw droomhuis kopen, verduurzamen of beschermen? Ja, dat is een mond vol. Laat onze adviseurs je helpen!

Vragen?

We helpen graag.
Herma Mulder Vrijstaand Klein
DSF6322

Wat kan je verwachten tijdens de Vrieling Woonweken?

Nou, dat is heel simpel. We gaan allerlei stappen doorlopen zodat jij van jouw huis jouw thuis kan gaan maken. En hoe gaan we dit dan doen? Deze week staat he-le-maal in het teken van een hypotheek afsluiten, jouw stekkie (ver)kopen, of misschien zelfs verbouwen óf verduurzamen. Deze thema’s komen allemaal tevoorschijn in de vorm van een interessante webinar, een luchtige FAQ, de NVM Open Huizen Dag en een plekje op de mega Huis- en Woonbeurs in de Evenementenhal als afsluiter.

Heb nu je een brandende vraag en wil je een van onze adviseurs spreken? Plan kosteloos een afspraak in.

Afspraak maken

Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

Geheel vrijblijvend en laagdrempelig jouw (droom)huis in spé bezichtigen? Dat kan op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 15.00 tijdens de NVM Open Huizen Dag. e eigenaren van de woning staan voor je klaar om hun huis aan jullie te laten.

Heb je ondertussen een vraag voor de makelaar? Dan kan je snel en eenvoudig een appje sturen naar 06 - 255 96 257 of bellen naar 0523 - 28 27 26.

Bekijk de deelnemende huizen

Download klein
Voorkom schade - Bernd aan het woord

Van inbraakpreventie tot brand voorkomen. Op woensdag 5 oktober gaat Vrieling online met een video om schade te voorkomen. Bernd dé preventiespecialist van Vrieling, geeft 5 tips over hoe je zelf, snel en eenvoudig schade aan jouw thuis kan voorkomen.

Meld je aan
Stel je (woon)vraag aan het woonteam

Op woensdag 12 oktober staat ons Woonteam voor je klaar. Zij proberen al je vragen te beantwoorden om van jouw huis, jouw thuis te maken. Van besparen op gas, water en licht tot vragen die je echt moet stellen tijdens een bezichtiging.

Stel je vraag
Huis & Woonbeurs

Heb je een ticket gekocht voor de Huis & Woonbeurs (14, 15 en 16 oktober) in de Evenementenhal Hardenberg? Ook daar zijn wij aanwezig om je te helpen om van jouw huis, jouw thuis te maken! Kom gezellig langs op stand 267 voor een praatje.

Lees meer

Ook van jouw huis jouw thuis maken?

Stel je vraag of maak direct een afspraak. Iedere dag tussen 9.00 en 17.00 uur staan we voor je klaar.

Stel jouw woonvraag