Vrieling Woonweken: Maak van jouw huis, jouw thuis

Van 26 september tot en met 16 oktober staat Vrieling in het teken van ‘Maak van jouw huis, jouw thuis’. Wil jij jouw droomhuis kopen, verduurzamen of beschermen? Ja, dat is een mond vol. Laat onze adviseurs je helpen!

Vragen?

We helpen graag.
Herma Mulder Vrijstaand Klein
DSF6322

Wat kan je verwachten tijdens de Vrieling Woonweken?

Nou, dat is heel simpel. We gaan allerlei stappen doorlopen zodat jij van jouw huis jouw thuis kan gaan maken. En hoe gaan we dit dan doen? Deze week staat he-le-maal in het teken van een hypotheek afsluiten, jouw huis (ver)kopen, of misschien zelfs verbouwen óf verduurzamen. Deze thema’s komen allemaal tevoorschijn in de vorm van een interessante webinar, een luchtige FAQ, de NVM Open Huizen Dag en een plekje op de mega Huis- en Woonbeurs in de Evenementenhal als afsluiter.

Heb nu je een brandende vraag en wil je een van onze adviseurs spreken? Plan kosteloos een afspraak in.

Afspraak maken

Q&A met het Vrieling Woonteam

Loop jij net als anderen ook over met woonvragen? Vandaag beantwoorden onze collega's Herma, Richard en Mariska veelgestelde vragen om van jouw huis, jouw thuis te maken. Van hoe bereid ik me voor op mijn hypotheekgesprek tot welke verzekeringen heb je nodig bij nieuwbouwwoning.

Huis & Woonbeurs

Kom langs op stand 267 waar we samen maken van jouw huis, jouw thuis maken. Heb jij nog geen tickets gekocht voor de Huis & Woonbeurs (14, 15 en 16 oktober)? Wij hebben een leuke korting voor je! Met de code 32589 krijg je bij aankoop van een ticket een ticket gratis.

Lees meer
Heb je een andere (woon)vraag?

Wij helpen je vrijblijvend aan de antwoorden. Stel je vraag op de manier zoals jij dat wilt: via WhatsApp, de mail, de telefoon. Of kom gewoon langs bij ons in Dedemsvaart, Hardenberg of Zwolle, dan helpen we je tijdens een kop koffie.

Stel je vraag

Ook van jouw huis jouw thuis maken?

Stel je vraag of maak direct een afspraak. Iedere dag tussen 9.00 en 17.00 uur staan we voor je klaar.

Stel jouw woonvraag