Vrieling Woonweken

Maak van jouw huis, jouw duurzaam thuis


Op dit moment staat Vrieling in het teken van ‘Maak van jouw huis, jouw duurzaam thuis’. Wil jij jouw droomhuis kopen, verduurzamen of beschermen? Ja, dat is een mond vol. Laat onze adviseurs je helpen!

Vragen?

We helpen graag.
Herma Mulder Vrijstaand Klein
520x346 Banner2

Verduurzamen? Start met een huisscan

Heb je er wel eens over nagedacht om je woning te verduurzamen? Je huis verduurzamen kan veel voordelen hebben. Wist je dat we hiervooor een samenwerking zijn gestart met Duurzaam Bespaar Plan? Zij bieden woningeigenaren persoonlijk advies over het verduurzamen van hun woning d.m.v. van een gratis huisscan (t.w.v. € 280,-). Zij geven inzicht in verduurzamingsmaatregelen, investeringskosten en besparingen. Met deze informatie kunnen wij je ondersteunen bij het verkrijgen van een benodigde financiering, in de vorm van hypotheken, subsidies en verzekeringsadvies.

Plan een gratis huisscan

Samen waterschade voorkomen

Waterschade, dat overkomt jou toch niet? Toch heeft een kwart van de Nederlanders wel eens waterschade in zijn woning gehad. En gebeurt dit tijdens de vakantie? Dan ben je nog verder van huis. Maar de oplossing is nabij… Vrieling introduceert de eigen ‘Vrieling Preventiedienst GROHE’. Naast dat de GROHE Sense Guard waterschade kan voorkomen, geeft het je ook inzicht in je verbruik.

Meer over Preventiedienst Grohe

Still 14
Huis en woonbeurs

Wij staan ook op de Huis- en Woonbeurs

Kom langs op de Huis- en Woonbeurs in de Evenementenhal Hardenberg op 13, 14 en 15 oktober. Hier doe je inspiratie op voor jouw droomhuis, Of je nu een huis gaat bouwen of verbouwen, verduurzamen of herinrichten, met ruim 90 deelnemers helpen we om van jouw huis, jouw duurzaam (t)huis maken. Bestel je tickets via onze persoonlijke link en profiteer van korting! Je betaalt voor 1 ticket en krijgt 1 ticket gratis.

Bestel je tickets.

Met meer dan 74 jaar ervaring helpt Vrieling je op weg.

Plan een gratis kennismaking

Ook van jouw huis jouw duurzaam thuis maken?

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je een concrete vraag? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Samen maken van jouw huis een duurzaam thuis.

Plan een gratis kennismaking

520x346 Banner4

5 tips voor een duurzaam thuis!

Nu al beginnen met het verduurzamen van jouw thuis? Door de onderstaande tips toe te passen, draag je nu al bij aan een duurzamere wereld én bespaar je geld op de lange termijn.

Verbeter de isolatie

Eén van de beste manieren om energie te besparen en het comfort in huis te verbeteren is door te zorgen voor goede isolatie. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van dubbel glas, dakisolatie, spouwmuurisolatie of vloerisolatie.

Wist je dat het verduurzamen van je woning kan gefinancierd worden uit je hypotheek? Kom met ons in gesprek voor meer informatie.

Kies voor energiezuinige apparaten

Vervang oude apparaten, zoals koelkasten, wasmachines en vaatwassers, door energiezuinige modellen met een A+++ label. Deze gebruiken minder energie en zijn beter voor het milieu.

Installeer zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak kun je zelf duurzame energie opwekken. Hiermee kun je flink besparen op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.


Wist je dat het verduurzamen van je woning kan gefinancierd worden uit je hypotheek? Kom met ons in gesprek voor meer informatie.

Gebruik LED-verlichting

Vervang gloeilampen en halogeenlampen door LED-lampen. LED-lampen zijn energiezuiniger, gaan langer mee en zijn beter voor het milieu.

Verminder watergebruik

Er zijn verschillende manieren om het watergebruik in huis te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een waterbesparende douchekop, het opvangen van regenwater voor de tuin of het plaatsen van een waterbesparende kraan.