Bouwkavels - Havezate Es (Bouwnr. 1)

7773 Hardenberg
Vraagprijs: € 205.000 v.o.n.
 
Omschrijving
Interesse voor één van de kavels? Meld je aan via de projectwebsite! Weten welke kavels nog vrij zijn? Bekijk de digitale kavelkaart: bit.ly/4aLVay9 Ruime kavels te koop, bescheiden met een vleugje romantiek! Prijzen vanaf €205.000,- v.o.n. Landschap en wonen ontmoeten elkaar in Havezate es. De nieuw te bouwen huizen zijn een moderne vertaling1
Toon meer
Omschrijving
Interesse voor één van de kavels? Meld je aan via de projectwebsite!
Weten welke kavels nog vrij zijn? Bekijk de digitale kavelkaart: bit.ly/4aLVay9

Ruime kavels te koop, bescheiden met een vleugje romantiek!
Prijzen vanaf €205.000,- v.o.n.

Landschap en wonen ontmoeten elkaar in Havezate es. De nieuw te bouwen huizen zijn een moderne vertaling van de bebouwing in de omgeving. Zo past de nieuwbouw goed in de landelijke omgeving. Ze hebben de uitstraling van een landhuis, boerderij, schuur, stolpwoning, rietgedekte villa of een cottage woning. De architectuur is bescheiden met een vleugje romantiek.

De kavels in Havezate Es zijn tussen de 605 en 1.305 vierkante meter groot. Je hebt er dus alle ruimte om een riant landhuis te bouwen. Of heeft jouw droomhuis het karakter van een boerderij? Jij bepaalt zelf hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. De buurt wordt een mix van verschillende grote huizen in riante tuinen. In totaal is er plek voor ongeveer 90 vrijstaande woningen. In de eerste fase zijn nog een paar kavels direct beschikbaar. In de tweede fase verkopen we 36 vrije kavels. Bekijk de kavels via de interactieve kavelkaart op de projectwebsite. In het kavelpaspoort staan de precieze kenmerken van de kavel. Klik op de kavel op het kavelpaspoort te bekijken. De kavels in fase 1 en 2 zijn verloot. Enkele kavels zijn onder optie.

Verberg omschijving

Vragen?

We helpen graag.
Bel 0523 - 28 25 28
 

Kenmerken

 
Overdracht
Vraagprijs
€ 205.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
 
Bouw
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024
 
 

Wonen in Hardenberg

Met onder andere een mooi stadscentrum, ziekenhuis, diverse middelbare scholen en een eigen treinstation heeft Hardenberg alles wat u nodig heeft. Het schitterende Vechtdal is bovendien een perfect gebied voor wandel- en fietstochten. Hardenberg heeft gunstige voorwaarden voor wonen en werken. Er is volop ruimte voor nieuwbouw van woningen en ontwikkeling van bedrijventerreinen.

Wonen in Hardenberg

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op

 

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.
 

Deze woning bezichtigen?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.