Wil jij veilig online bankieren? Meld je aan voor deze gratis workshop

"Er is een duidelijke verschuiving van fysieke criminaliteit naar online criminaliteit. De inbreker komt niet meer bij je thuis, maar komt nu via Whatsapp of een phishingmail,” aldus een woordvoerder van de politie. De criminaliteit bewoog mee met wat er gebeurde de afgelopen jaren: iedereen was thuis, dus criminelen gingen op zoek naar andere methodes.

En dáárom willen wij jou ‘cyberweerbaar’ maken. Op deze manier voorkomen wij samen dat mensen slachtoffer worden van fraude via het internet. Maar, hoe willen wij dit doen? Door een gratis workshop, in ons kantoor in Dedemsvaart, aan te bieden voor iedereen die zichzelf hiertegen wil beschermen.

- Donderdag 2 juni
- 15.00 uur tot 16.30 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
- Langewijk 47, Dedemsvaart

Tijdens deze workshop zal Marieke (wijkagent) samen met Leonie (expert op het gebied van cybercrime) jullie informeren over internetcriminaliteit en hoe dit herkend kan worden.

Wil jij hier nou bij zijn? Meld je dan aan via zelfstandigadviseur-regiobank@vrieling.nl of bij de balie op ons kantoor aan de Langewijk 47 in Dedemsvaart. Wil jij meer informatie over veilig bankieren? Neem dan even een kijkje op regiobank.nl/veiligbankieren.