Wat moet u als zzp’er verzekeren?

Als zzp’er loopt u veel risico’s. Met een verzekering dekt u het risico af dat u niet zelf wilt óf kunt dragen (betalen). Ook kunt u zelf veel maatregelen nemen om schade te voorkomen. U hoeft dus niet alles te verzekeren.

Welke verzekeringen moet u afsluiten?

Globaal gezien adviseren wij elke zzp’er minimaal een aansprakelijkheidsverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Ook is het regelen van een financiële oplossing bij pensioen en overlijden heel belangrijk. Dit betekent niet dat u verder geen verzekeringen nodig heeft. Dit is sterk afhankelijk van de branche waarin u werkt. In de bouw zijn er heel andere risico’s dan in de consultancy. 

Gratis advies en offerte van Vrieling

Wilt u een goed advies en een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan aan bij Vrieling. Ook voor een vergelijk met uw huidige verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Eén van onze verzekeringsadviseurs helpt u graag.

Maak een gratis afspraak

Waarom Vrieling?

Vrieling is een onafhankelijke adviseur die bij de meeste verzekeraars in Nederland – tegen scherpe tarieven - verzekeringen inkoopt. Vrieling biedt dus altijd een verzekeringsoplossing die bij u past. Heeft u schade, een wijziging of gewoon een vraag? Dan is één mailtje of belletje naar uw eigen adviseur of schadebehandelaar genoeg. Of kom gewoon even binnenlopen bij ons kantoor in Dedemsvaart, Hardenberg of Zwolle.

Maak een afspraak

Zakelijkklein