Wat kosten verzekeringen voor een zzp’er?

Bent u van plan zzp’er te worden of bent u een startende zzp’er? Dan wilt u vooraf weten met welke vaste lasten u te maken krijgt. Bij die vaste lasten horen ook uw verzekeringen.

Veel verschillende verzekeringen

Speciaal voor zzp’ers zijn er verschillende verzekeringen. Iedere zzp’er is anders en dat bepaalt ook welke verzekeringen u nodig heeft. Onder andere uw activiteiten (risico’s), omzet, eigendommen, pand en eventuele bedrijfswagen spelen een rol bij de keuze van uw verzekeringen. Ook is het belangrijk stil te staan bij de risico’s die u loopt. Gaat u voor zekerheid of durft u het aan om bepaalde risico’s wel te lopen?

Veel verschil in premie

Naast de verschillende verzekeringen zijn de hoogtes van de premie ook heel erg verschillend. De hoogte is afhankelijk van de uw bedrijfsactiviteiten en de voorwaarden. Loopt u een groot risico? Dan betaalt u meer premie.

Voor elk budget een verzekering

Bent u net begonnen en wilt u uw vaste lasten eerst liever wat lager houden? Ook dat kan. Vaak heeft u de keuze tussen een basisdekking en een uitgebreide dekking. Zo is er voor ieder budget een passende verzekering.

Gratis advies en offerte van Vrieling

De adviseurs van Vrieling kunnen u vertellen welke risico’s u als zzp’er loopt en hoe u deze risico’s kunt beperken of verzekeren. Voor de verzekeringen ontvangt u vervolgens een offerte. Ook voor een vergelijk met uw huidige verzekeringen kunt u bij ons terecht. Een afspraak met een adviseur bij Vrieling is gratis én vrijblijvend.

Maak een gratis afspraak

Waarom Vrieling?

Vrieling is een onafhankelijke adviseur die bij de meeste verzekeraars in Nederland – tegen scherpe tarieven - verzekeringen inkoopt. Vrieling biedt dus altijd een verzekeringsoplossing die bij u past. Heeft u schade, een wijziging of gewoon een vraag? Dan is één mailtje of belletje naar uw eigen adviseur of schadebehandelaar genoeg. Of kom gewoon even binnenlopen bij ons kantoor in Dedemsvaart, Hardenberg of Zwolle.

Maak een afspraak

Zakelijkklein