Vrieling neemt zorgen uit handen

Al sinds een jaar of tien heeft Arcabo de zakelijke verzekeringen via Vrieling afgesloten en dat bevalt volgens Rutger goed.

Denkt u bij een zorgeloze zomer aan zo’n mooi en gezellig chalet op een prachtig park, om heerlijk vakantie in te vieren? Bij Arcabo in Nieuwleusen verlaten jaarlijks ongeveer 750 van dergelijke chalets de grote productiehallen, waar ze met zorg en op maat worden gemaakt. De bouw van de chalets is een ingenieus proces waarbij het chalet stap voor stap, in een carrouselsysteem wordt gebouwd en alle processen naadloos op elkaar aansluiten.

Regelmatig afstemmen

In de hal ruikt het heerlijk naar hout en word je ook direct bewust van het brandgevaar. “Een brandverzekering is uiteraard één van de verzekeringen die we via Vrieling Verzekeringen hebben afgesloten”, vertelt Rutger Knoll, controller van Arcabo. Al sinds een jaar of tien heeft Arcabo de zakelijke verzekeringen via Vrieling afgesloten en dat bevalt volgens Rutger goed. “Twee keer per jaar komt verzekeringsadviseur Marcel Hulleman bij ons langs om samen de verzekeringen en eventuele wijzigingen binnen ons bedrijf door te nemen. We bespreken dan mogelijke risico’s en hoe we daar mee om willen gaan. Dat is goed. Het houdt ons scherp en we weten weer goed wat we verzekerd hebben en waarom.”

Preventie en bijstand bij schade

Marcel vult aan: “Wij zien het als onze zorgplicht om goed op de hoogte te blijven van veranderingen binnen Arcabo. Zo zorgen we er samen voor dat de verzekeringen goed afgestemd zijn op de actuele situatie. We kijken samen met de verzekeraar welke preventie-eisen er nodig zijn en bespreken dit uitgebreid met de klant. Vooraf moet duidelijk zijn wat de voorwaarden en clausules inhouden en dat die in het bedrijf bekend en geborgd zijn. Zo voorkomen we dat dit bij schade achteraf tot problemen leidt.” “Marcel kent de verzekeraar, heeft de juiste contacten, spreekt dezelfde taal en weet voor ons de juiste vertaalslag te maken. Zo ontzorgt hij ons”, besluit Rutger.

Meer weten?

Dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0523 – 28 27 26 of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord.