Vrieling Adviesgroep neemt Hapré Zorg & Inkomen over

Vrieling Adviesgroep heeft Hapré Zorg & Inkomen uit Almelo overgenomen. Door deze overname richt Vrieling zich nog nadrukkelijker op werkgevers, die zich willen voorbereiden op een toekomst waarin zoveel mogelijk medewerkers gezond aan het werk kunnen blijven.

Hapré Zorg & Inkomen was ruim 20 jaar lang onafhankelijk adviseur in collectieve zorg- en inkomensverzekeringen voor bedrijven en heeft zich de laatste jaren toegelegd op advisering van bedrijven op het gebied van gezondheidsmanagement. Raymond Harmsen, voormalig eigenaar van Hapré: “Door het stokje door te geven aan Vrieling Adviesgroep ontstaat één van de grootste intermediaire bedrijven binnen de collectieve verzekeringsmarkt in Oost-Nederland. De schaalgrootte van Vrieling maakt het mogelijk een totaalpakket te bieden waarbij alle aspecten die gelieerd zijn aan HR en gezondheid aan bod komen.”

Jasper Vrieling, commercieel directeur Vrieling Adviesgroep: “De overname van Hapré past bij onze dienstverlening. We kunnen nu nog meer bedrijven bereiken met onze diensten op het gebied van inkomensverzekeringen om zo duurzame inzetbaarheid & vitaliteit binnen bedrijven te bevorderen. Wij helpen bedrijven grip te krijgen op de vitaliteit van medewerkers. Steeds meer werkgevers zien in dat het grootste kapitaal, hun medewerkers, een eigen aanpak verdient. Gemotiveerde en gezonde medewerkers dragen voor een groot deel bij aan het (toekomstige) succes van een onderneming.”

Meer informatie?

Wilt u zich ook voorbereiden op een toekomst waarin zoveel mogelijk medewerkers gezond aan het werk kunnen blijven?
Neem contact op