Vrieling Adviesgroep neemt arbo-activiteiten BC Group over

ZWOLLE – Arbodienstverlener Fizie (onderdeel van Vrieling Adviesgroep) heeft alle arbo-activiteiten van BC Group uit Zwolle overgenomen. Door deze overname kan Vrieling Adviesgroep Zwolse werkgevers nog beter van dienst zijn.

De overname komt niet uit de lucht vallen. Beide bedrijven werken al geruime tijd samen. BC Group als specialist in werving & selectie voor personeel en Fizie als arbodienstverlener.

De 12 specialisten van Fizie helpen bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit & gezondheid. Guido van Zijl, teamleider bij Fizie: “Bedrijven die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim, een hogere arbeidsproductiviteit en uiteindelijk dus voor meer winst.”

Jasper Vrieling, commercieel directeur van Vrieling Adviesgroep ziet de overname als de juiste stap om de groei in Zwolle voort te zetten: “Wij hebben sinds 2018 ook een kantoor aan de Eekwal in Zwolle. Zo staan onze adviseurs letterlijk nog dichter bij onze Zwolse klanten.”

2019 11 12 Fizie Neemt Arbo Activiteiten Bc Group Over Min

Vrieling Adviesgroep heeft naast het kantoor in Zwolle kantoren in Hardenberg en Dedemsvaart en is met bijna 250 medewerkers actief in verzekeringen, hypotheken, makelaardij, pensioenen, bankzaken en arbodienstverlening. Dit voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Foto: Jasper Vrieling (Vrieling Adviesgroep), Bernhard Nanninga (BC Group) en Guido van Zijl (Fizie).