Stem op Vrieling!

Wij zijn super trots dat Vrieling Adviesgroep als één van de bedrijven uit de provincie Overijssel genomineerd is voor de VVP Advies Award 2021. Ieder jaar wordt de VVP Advies Award (een platform voor professionele onafhankelijke financieel adviseurs) uitgereikt aan één van de meest klantvriendelijke advieskantoren.

Vvp Advies Award Vrieling Nl

Kunnen we op jouw stem rekenen?

Jouw stem betekent veel voor ons. We hopen dan ook dat we op jouw stem kunnen rekenen! Klik op de 'stembutton' hieronder om op de stempagina te komen. Vervolgens kun je onderaan de pagina je mailadres achterlaten. Daarna ontvang je een verificatiemail met een linkje om je stem te bevestigen.

Let op! De kans dat de verificatiemail in je spambox terechtkomt is groot. Dus vergeet niet in je ongewenste mail te kijken en de link aan te klikken!

Stem op Vrieling!

Bedankt voor jullie support!

Op dit moment zijn we één van de 32 meest klantgerichte kantoren van Nederland. Iets waar we uiteraard al zeer trots op zijn. Maar dankzij jouw stem zit er voor ons wellicht wel meer in het vat. We willen jou alvast bedanken voor je stem en houden je uiteraard op de hoogte wat betreft de uitslag.