Serge Evers nieuwe algemeen directeur van Vrieling Adviesgroep

Serge Evers is sinds 1 april 2022 de nieuwe algemeen directeur van Vrieling Adviesgroep. Serge (49) volgt Gerrit Jan Vrieling op, die is toegetreden tot de Raad van Commissarissen.

Ruime ervaring in verzekeringsbranche

Voordat Serge Evers bij Vrieling begon, werkte hij als directeur Externe Juridische Diensten bij rechtsbijstandsverzekeraar DAS. Na zijn studie bedrijfskunde begon hij zijn carrière als management trainee bij AEGON. Daarna werkte hij in diverse directie/management posities bij het intermediair en verzekeraars Unigarant en Yarden. Tussentijds heeft hij een uitstapje gemaakt als directeur van een advocaten- en notarissenkantoor. Serge zijn passie en ambitie liggen echter in de financiële dienstverlening.

Adviesgroep met nadrukkelijke aandacht voor persoonlijk contact

Vrieling Adviesgroep is een groot en gerenommeerd financiële dienstverlener in het oosten van Nederland. Bij Vrieling werken 250 medewerkers in 4 vestigingen in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart. Op vrijdag 1 april startte Serge officieel bij Vrieling Adviesgroep. Serge over zijn nieuwe rol als algemeen directeur bij Vrieling: “Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik mij welkom in dit familiebedrijf met enthousiaste en betrokken mensen. Terwijl er al en mooi bedrijf staat, zie ik ruimte om samen te groeien. Het succes van Vrieling zit in het persoonlijk contact met de klant, betrokken personeel en aantrekkelijk aanbod. In de fase waarin Vrieling zit, krijg ik de kans om samen met medewerkers, directie en Raad van Commissarissen de strategie voor de komen jaren te ontwikkelen en onze ambities te realiseren.”