Samenwerken voor de optimale oplossing

Succesvol ondernemen brengt risico’s met zich mee. Verzekeringsadviseur Jarco van Duinen zit dagelijks met ondernemers om tafel om deze risico’s te inventariseren en te analyseren. Hij krijgt er energie van om samen met collega’s, verzekeraars en de ondernemer te komen tot de optimale oplossing, zo vertelt hij.

Altijd goed verzekerd

“Niet alle risico’s hoeven verzekerd te worden”, vertelt Jarco. “Alleen de risico’s die u niet op kunt vangen en die de continuïteit van uw onderneming in gevaar kunnen brengen, moeten verzekerd worden. Daarvoor bieden we tal van zakelijke verzekeringen die we onafhankelijk, bij meerdere verzekeraars inkopen. Door met vaste regelmaat uw huidige situatie te bespreken en te sparren over uw toekomstplannen zorgen we dat u altijd optimaal verzekerd bent.” 

Uw eigen adviseur

Persoonlijk contact, het delen van kennis en onderlinge samenwerking staat bij Vrieling centraal in de relatie met klanten. Jarco werkt samen met een team collega’s vanuit de vestiging in Zwolle. “U heeft bij ons altijd een eigen vaste adviseur die samenwerkt met een vaste binnendienstmedewerker. U krijgt bij ons dus direct de juiste persoon aan de lijn, die u en uw bedrijf kent en snel kan schakelen.”

Alles onder één dak

“Verder bieden we uitgebreide kennis, producten en diensten op het gebied van pensioenen en arbodienstverlening vanuit onze bedrijfsonderdelen ABC Pensioen en Fizie. De verschillende teams werken nauw samen en we delen onze kennis met elkaar en ook graag met u. Zo profiteert u van zowel specialistische kennis per vakgebied, als ook van een perfect totaaladvies. Dat is het gemak van alles onder één dak.”