RegioBank Pannaveldloop

Op woensdag 16 mei was de tweede editie van de Pannaveldloop. Rennen, klimmen, klauteren en kruipen om geld in te zamelen voor een mooi nieuw pannaveld met kunstgras. Daar ging het allemaal om, tijdens de sponsorloop van JVC Dedemsvaart.

Maatschappelijk betrokken

Als Vrieling en RegioBank zijn we hoofdsponsor van JVC Dedemsvaart en sponsoren we de trainingspakken van alle jeugdleden. De RegioBank is een persoonlijke en ook maatschappelijk betrokken bank. Dat willen we dan ook niet alleen in woorden zijn, maar ook in daden. Dat is ook de reden dat de RegioBank meedoet met de pannaveld-sponsorloop.

Buiten spelen stimuleren

JVC Dedemsvaart wil graag een pannaveld met kunstgras realiseren. Dit kan door verschillende teams tijdens trainingen worden gebruikt, maar kinderen kunnen er ook in hun vrije tijd lekker een balletje trappen. Zo hopen we kinderen te stimuleren om buiten te spelen. Door de samenwerking met een voetbalvereniging kunnen we kinderen bewust maken van sport en bewegen en van omgaan met geld. 

Inzetten voor de jeugd

Bij de RegioBank voelen we ons erg betrokken bij de jeugd en doen dan ook graag iets voor de jeugd van Dedemsvaart. Dat blijkt ook uit de inzet van onze medewerkers. Iedereen van de RegioBank was aanwezig compleet met slingers, popcorn en ballonnen.

Meer informatie over de RegioBank?

Bankzaken