RegioBank helpt u doelgericht sparen

Een nieuwe auto voor uzelf, geld voor de studie van uw kind, of die verre reis om samen met uw gezin te maken. Er kunnen verschillende wensen en dromen zijn waarvoor u wilt sparen. Het ene is vrij snel bereikbaar, voor het andere moet u wat langer sparen. Maar wat het ook is, bij RegioBank hebben ze voor al deze spaardoelen een passende spaarrekening, zo vertelt Marianne Coulier van RegioBank.

Zilvervloot Sparen voor uw kind of kleinkind

“Denk al vroeg na over de toekomst van uw kind”, adviseert Marianne. “Wilt u hem of haar financieel ondersteunen tijdens een studie, bij het halen van het rijbewijs, of bij het ontdekken van de wereld? Begin dan op tijd te sparen zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Met Zilvervloot Sparen helpen wij u graag om de toekomstwensen voor uw kind waar te maken en belonen wij het sparen met een mooie bonus. En hoe eerder u begint met sparen hoe hoger deze bonus is.”

Virtuele spaarpot voor uzelf

Ook voor volwassenen heeft RegioBank verschillende mogelijkheden om te sparen. “Sparen voor een specifiek doel blijkt voor mensen makkelijker dan ‘zomaar’ sparen”, vertelt Marianne. “Bij RegioBank kunt u eenvoudig voor ieder spaardoel een aparte virtuele spaarpot aanmaken. U ziet direct hoeveel u gespaard heeft en hoe dicht u bij uw doel bent. Zo maken we sparen leuker en makkelijker!” 

Gerust gevoel

Spaargeld achter de hand hebben geeft een gerust gevoel. RegioBank helpt u om eenvoudig geld opzij te zetten. Kom bij ons langs om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag met het kiezen en openen van een spaarrekening die bij u past.