RegioBank Betaalweken

Van 18 september tot en met 31 december 2018 zijn de RegioBank Betaalweken. Als u tijdens de Betaalweken overstapt naar RegioBank Dedemsvaart verwelkomen wij u met een DMC-cadeaubon t.w.v. € 25. Stap bij ons binnen en u wordt direct geholpen. Door ons kleinschalige en persoonlijke team weet u altijd wie er tegenover u zit.

Dedemsvaartse Middenstand Centrale (DMC)

De DMC is de handelsvereniging van de Dedemsvaartse middenstandsondernemers. Als gastvrij winkeldorp heeft Dedemsvaart een uitgebreid en diverse winkelaanbod, hierdoor is Dedemsvaart ideaal voor een gezellig dagje winkelen. Tevens kunt u in het dorp gratis parkeren (met blauwe schijf). RegioBank Dedemsvaart ondersteunt tijdens de Betaalweken de lokale winkeliers, daarom geven wij u een DMC-cadeaubon t.w.v. € 25 als u tijdens de betaalweken overstapt naar de Regiobank. Een DMC-cadeaubon kunt u bij ruim 100 aangesloten winkels en horecabedrijven in Dedemsvaart inleveren. Wilt u weten welke winkels zijn aangesloten bij de DMC? Bekijk dan de pagina In Dedemsvaart.

Voorwaarden

  • U bent 18 jaar of ouder;
  • De actie is geldig van 18 september t/m 31 december 2018;
  • U stapt over van uw huidige bank naar RegioBank Dedemsvaart.

Overstappen

Met de gratis Overstapservice van RegioBank is het heel makkelijk om over te stappen naar RegioBank Dedemsvaart. Overstappen naar de RegioBank is dus zo gebeurd. Onze adviseurs helpen u graag om deze overstap snel te regelen.

Dit regelt de Overstapservice voor u:

  • Uw inkomen wordt dertien maanden lang automatisch doorgestuurd naar uw nieuwe rekening;
  • Uw incasso’s worden twaalf maanden lang automatisch afgeschreven van u nieuwe rekening;
  • Nederlandse bedrijven die automatische bij u afschrijven, krijgen een melding dat u een nieuw rekeningnummer heeft;
  • U ziet het bij uw bij- en afschrijvingen als iemand uw oude rekeningnummer nog gebruikt. U krijgt dan de melding: ‘Overstapservice via… (uw oude rekeningnummer)’;
  • Vraag de Overstapservice direct aan bij het openen van de rekening. U kunt dan zelf beslissen wanneer u de overstap laat ingaan. Dit kan minimaal twee weken en maximaal drie maanden na de datum van invullen van het overstapformulier.

Na twaalf maanden krijgt u een herinnering dat de Overstapservice over vier weken wordt beëindigd. Voor de periode van dertien maanden is gekozen omdat in die periode alle bij- en afschrijvingen minimaal een keer voorbij zijn gekomen. In de dertien maanden die de Overstapservice duurt heeft u zelf de tijd om partijen die geld storten, zoals de werkgever, te laten weten dat u een nieuw rekeningnummer heeft. 

Meer informatie over de RegioBank?

Naar RegioBank