Persoonlijke aandacht en korte lijnen

Een woning kopen en een hypotheek afsluiten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Vrieling kunt u terecht voor zowel hypotheekadvies als aan- en verkoop van een woning. Wat daarvan voor u de voordelen zijn, vertellen erkend financieel adviseur Mirna Tammenga en makelaar Herma Mulder.

Compleet financieel advies

Zowel Mirna als Herma benadrukken dat het bij de zoektocht naar een woning belangrijk is om te beginnen bij het hypotheekadvies. “Zo kunt u gericht op zoek naar een woning die aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past”, legt Mirna uit. “In een persoonlijk hypotheekgesprek krijgt u van ons een compleet financieel advies. Daarbij kijken we naar uw inkomen, uw spaargeld en eventuele voorgaande hypotheken. We bespreken uw uitgavepatroon en wat voor u betaalbaar is zowel nu als in de toekomst. Het eerste oriënterende gesprek is bij ons altijd kostenloos.”

Zoeken met ‘matchmaker’

“Zodra u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn, begeleiden wij u bij het zoeken naar een passende woning”, vervolgt Herma enthousiast. “Daarvoor maken we gebruik van het zoeksysteem ‘matchmaker’, waarin u uw eigen zoekprofiel kunt aangeven. Komt er een woning op de markt die past bij uw wensen, dan krijgt u daarvan bericht, al voordat de woning op Funda komt. Dat geeft u een mooie voorsprong op andere woningzoekenden.”

Persoonlijke en korte lijnen

Het (ver)kopen van een woning is voor veel mensen spannend. “Daarom geven wij u persoonlijke aandacht en gedegen advies”, vertelt Herma. Mirna geeft een voorbeeld van de korte lijnen. “Voor het rondmaken van de financiering zijn verschillende gegevens nodig, bijvoorbeeld de afgesproken datums. De koper heeft deze niet altijd paraat, maar dat is geen enkel probleem. Wij zorgen er intern, en met uw goedkeuring, voor dat al deze gegevens er op tijd zijn en we lopen even bij elkaar binnen als dat nodig is. U heeft daar zelf geen omkijken naar.”