Vrieling in Dedemsvaart & Zwolle

De afgelopen jaren groeiden onze kantoren in Dedemsvaart en Hardenberg behoorlijk uit hun jasje. Er werd dan ook niet lang getwijfeld, toen zich in Dedemsvaart de kans voordeed om het oude Vechtdal College aan de Marijkestraat te kopen. Hier genieten we nu van meer ruimte en fijne werkplekken. In Zwolle biedt samenwerking met De Graaf van Vilsteren ons een mooie mogelijkheid om onze klanten in deze regio beter te bedienen.

Oud wordt nieuw in Dedemsvaart

Ons nieuwe kantoor in Dedemsvaart hebben we op 7 april officieel geopend. Het was een hele uitdaging om het oude pand te verbouwen en te laten voldoen aan alle nieuwe eisen. Maar nu alles af is, zijn we heel tevreden met het resultaat. Er zijn maar liefst 100 moderne nieuwe werkplekken gecreëerd, en we hebben de oude school een mooie nieuwe bestemming gegeven. Het pand is speciaal ontworpen voor de ondersteunende afdelingen. Klanten ontvangen we in Dedemsvaart nog in het bestaande pand aan de Langewijk 47. Maar iedereen is welkom om een keer een kijkje in ons nieuwe kantoor te nemen.

Nieuw kantoor in Zwolle

Begin dit jaar zijn we een samenwerking aangegaan met De Graaf van Vilsteren in Zwolle, om onze klanten in de regio Zwolle optimaal te bedienen. De verzekeringsklanten van De Graaf van Vilsteren zijn overgedragen aan Vrieling, de makelaardij blijft onder de vlag van De Graaf van Vilsteren. Steeds meer klanten komen uit Zwolle en omgeving. Ook voor hen willen we dichtbij werkzaam zijn. De overname en onze fysieke aanwezigheid in Zwolle is een mooie kans voor beide partijen.