Mark Horstra maakt zijn droom van vrijheid en ondernemerschap mogelijk

Mark Horstra, eigenaar van Horstra Allround Dienstverlening, is een gepassioneerde zzp'er in de bouwsector. Samen met zijn vrouw en drie dochters woont hij in Bergentheim, waar hij zijn bedrijf runt vanuit een werkplaats aan huis. Zijn liefde voor meubelmakerij en bouwklussen ontstond al op jonge leeftijd en leidde uiteindelijk tot de oprichting van zijn eigen onderneming.

Sprong naar ondernemerschap 

Mark nam de beslissing om zelfstandig ondernemer te worden op een cruciaal moment in zijn leven. Terwijl hij en zijn vrouw - die een intensieve opleiding volgde - beide lange dagen maakten, voelde hij de behoefte om meer aanwezig te zijn voor zijn gezin en zijn vrouw te ondersteunen. "Toen mijn vrouw haar opleiding afrondde, voelde ik dat het tijd was om mijn droom als zzp'er na te jagen" vertelt Mark.

De beslissing leek eerder te risicovol, maar toen zijn vrouw was afgestudeerd vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Nu heeft hij de vrijheid om zijn eigen werktijden in te delen én meer flexibiliteit te bieden aan zijn gezin. Voor Mark staat familie centraal en hij wilde zekerheid bieden door zich goed te verzekeren tegen onverwachte risico's.

Zekerheid en vertrouwen 

De overstap naar zelfstandig ondernemerschap bracht natuurlijk uitdagingen met zich mee. "Ik wilde mijn klanten niet voor verrassingen laten staan en mezelf goed indekken tegen mogelijke risico's” vertelt Mark. Hij vond in Vrieling een betrouwbare partner, deels dankzij de goede ervaringen van zijn ouders. Het was voor hem belangrijk om zijn bedrijf zorgeloos te kunnen runnen, dus koos hij voor een grondige verzekering en goed risicobeheer.

Mark vertrouwt op Herman

Herman, die al lange tijd een goede kennis van de familie Horstra is, begeleidde Mark bij het kiezen van de juiste verzekeringen. "Herman wist precies wat ik nodig had en alles werd snel en efficiënt geregeld," zegt Mark. "Hij zorgt voor een vlotte afhandeling, van aansprakelijkheidsverzekeringen tot voorzieningen voor nabestaanden. De samenwerking is niet alleen zakelijk; het is een band die mij het vertrouwen geeft om mij volledig te richten op mijn werk en niet op het afsluiten van verzekeringen."

Dankzij de samenwerking met Vrieling kan Mark nu onbezorgd zijn passie voor meubelmakerij en allround dienstverlening nastreven. "Het geeft me rust te weten dat mijn bedrijf goed verzekerd is," zegt hij.

Betrouwbare partner

Mark heeft sinds de start van zijn onderneming een sterke band opgebouwd met Vrieling. “Ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid van onze samenwerking. Met Vrieling heb ik een partner die er altijd voor me is, in elke fase van mijn onderneming," besluit Mark.