Je hypotheek altijd up-to-date

met een financieel adviesabonnement van Vrieling


Hypotheekadviseur Richard Gels vertelt waarom een financieel adviesabonnement van Vrieling zo handig is. Wil je snel in contact komen vul dan onderstaand formulier meteen in.

Waarom een financieel adviesabonnement?

Richard: “Het afsluiten van een hypotheek is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Vaak staan we daar één keer heel intensief bij stil, en dat is als we ‘m afsluiten. Maar ook ná het afsluiten is het belangrijk dat je hypotheek actueel blijft. Dat kan je heel veel narigheid en kosten besparen. Met een financieel adviesabonnement helpen mijn collega’s en ik je hierbij.”

Welke abonnementen zijn er?

Richard: “We hebben twee soorten abonnementen: basis en uitgebreid. 

Bij het basisabonnement gaan we elke drie jaar met elkaar om tafel voor een financiële APK. Bovendien kun je voor de meeste hypotheek gerelateerde producten bij ons terecht voor doorlopend advies en begeleiding, zonder hiervoor advieskosten te betalen. 

Bij het uitgebreide abonnement zit ook de belastingaangifte inbegrepen. Je hoeft je hiermee geen zorgen te maken dat bepaalde onderdelen onjuist of onvolledig zijn ingevuld én je weet zeker dat je niet onnodig te veel (belasting) betaalt.

En wat kost dat?

Richard: “Het basisabonnement kost € 10,- per maand en het uitgebreide abonnement € 17,50 per maand."

Voor wie is een financieel adviesabonnement?

Richard: “Voor iedereen die de hypotheek via Vrieling heeft afgesloten. Alleen dan hebben we inzage in alle gegevens en kunnen we een goed advies geven. Mocht je geen hypotheek bij ons hebben, maar wel willen weten hoe je ervoor staat, dan kunnen we je natuurlijk wel verder helpen.”

Wil jij ook een financieel abonnement?

Bel 0523 – 28 27 27 of neem online contact met ons op via bovenstaand formulier.