Ik ga er even tussenuit

Ontdek de mooiste plekjes van Nederland mét reisverzekering

De overheid is streng en geeft aan: reis niet naar het buitenland, blijf in Nederland. De vooruitzichten worden steeds positiever, maar tot hoelang het advies nog duurt is onbekend. Gelukkig heeft Nederland heel veel moois te bieden. Dus ben je toe aan een andere omgeving? Even weg uit je huis? Boek een weekendje of weekje weg en ontdek de mooiste plekjes van Nederland.

Mooiste plekjes in het Vechtdal en Zwolle

Vrieling heeft kantoren in Hardenberg en Dedemsvaart (het Vechtdal) en in Zwolle. Mooie plekken om er even tussen uit te gaan!

Vechtdal
Het Vechtdal is een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere vakantiebestemming, waar je het gevoel hebt echt tot rust te komen. Je kunt verblijven op verschillende campings maar ook in hotels, B&B’s en op vakantieparken. Er is – ook nu in coronatijd - veel te doen voor jong en oud. Bekijk alle uitjes en tips in het Vechtdal: www.vechtdaloverijssel.nl

Zwolle
Direct naast het Vechtdal ligt Hanzestad Zwolle. Met een historische binnenstad en een veelheid aan musea, cultureel en culinair aanbod genoeg te zien en te ontdekken. Ook de vele terrassen, winkels en pop up stores, restaurants en cafés maken het een gezellige stad. Helaas is op dit moment niet alles geopend. De stadswandeling is wel een aanrader. In anderhalf uur wandel je op zaterdag óf zondag door de binnenstad en parken van Zwolle. Onderweg kom je langs verschillende horecazaakjes waar je iets lekkers kunt afhalen. Voor alle uitjes en tips in Zwolle: www.visitzwolle.com

Vergeet niet je reis- en annuleringsverzekering

Ook als je in Nederland op vakantie gaat is een reisverzekering verstandig. Als schade aan je accommodatie of bagage ontstaat is dit verzekerd. En heb je corona óf moet je verplicht in quarantaine omdat je mogelijk besmet bent met corona? Dan worden de annuleringskosten vergoed als je hierdoor niet meer op reis kunt gaan.

Ga je er meer dan één keer per jaar op uit? Dan is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan een eenmalige (kortlopende) reisverzekering. Bovendien zijn alle korte uitstapjes (met minimaal één overnachting) automatisch verzekerd.

Pechhulp in Nederland

Autopech tijdens de vakantie kan de pret behoorlijk bederven. Bij Vrieling kun je ook een pechhulpverzekering afsluiten. Als je onderweg pech krijgt, kun je op elk moment van de dag en ‘s nachts (24/7) de Vrieling alarmcentrale bellen. Door heel Nederland staan specialisten voor je klaar om je weer op weg te helpen. Lukt dat niet? Dan wordt je auto (met eventuele aanhanger of caravan) naar de dichtstbijzijnde garage gebracht om daar hersteld te worden. Overnachting en/of vervangend vervoer wordt ook vergoed als dat nodig is.

Reisverzekering en pechhulp afsluiten

Je kunt bij Vrieling kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering, met of zonder pechhulp. Wat het beste bij jou past hangt onder andere af van hoe vaak je op vakantie gaat en met hoeveel personen. Check direct welke reisverzekering bij jou past: bel 0523 – 28 27 26 of vul het contactformulier in en we helpen je verder.