FysioPlus in Zwolle

FysioPlus Zwolle is een toonaangevende en innovatieve praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie. Er werken ca. 25 professionals met ieder een eigen specialisme. FysioPlus heeft diverse schadeverzekeringen afgesloten bij Vrieling Verzekeringen en ze hebben een abonnement voor verzuimbegeleiding via Fizie. Frank Gort, 1 van de 3 maten in de maatschap, vertelt erover.

Aandacht = kwaliteit

“Mijn allereerste huis kocht ik via Vrieling en ook mijn eerste persoonlijke verzekeringen sloot ik via hen af. Daar ben ik nog steeds erg tevreden over, dus heb ik ze ook zakelijk benaderd”, vertelt Frank Gort enthousiast. “Wij hechten in onze praktijk veel waarde aan persoonlijke aandacht voor de patiënt. Want aandacht = kwaliteit. Datzelfde verwachten we ook van onze leveranciers. Wij zijn blij met de verzuimbegeleiding van Fizie. Het contact is persoonlijk en de begeleiding is strak. Onze vaste contactpersoon Marjolein vertaalt voor ons op een goede manier, de bevindingen van de bedrijfsarts naar een geschikt plan van aanpak voor ons.”

Eén telefoonnummer voor alles

“Naast de verzuimbegeleiding via Fizie hebben we ook verschillende schadeverzekeringen bij Vrieling Verzekeringen afgesloten. Wij vinden het een groot voordeel dat we maar 1 telefoonnummer hoeven te bellen en tegelijkertijd zelf geen nummer zijn. We vertellen wat er is en worden direct doorgeschakeld naar onze vaste contactpersoon. We hoeven nooit lang te wachten. Die mentaliteit van gewoon aanpakken en doen, daar hou ik van!”