Doe meer met uw vakantiegeld

Waar u ook voor wilt sparen, bij RegioBank hebben we voor alle spaardoelen een passende spaarrekening.

Heeft u uw vakantiegeld al ontvangen? Fijn zo’n financieel extraatje voor de zomervakantie. U kunt er natuurlijk van op vakantie gaan, of u gaat sparen voor bijvoorbeeld die mooie keuken, een aan- of verbouw van uw woning, een andere auto of voor de studie van uw kind(eren). Waar u ook voor wilt sparen, bij RegioBank hebben we voor alle spaardoelen een passende spaarrekening, zo vertelt Alice Drost van de RegioBank.

Virtuele spaarpot

Om te sparen hoeft u natuurlijk niet persé een specifiek spaardoel te hebben, maar het maakt sparen wel leuker en makkelijker! Want als u precies weet waar u voor spaart, bent u waarschijnlijk eerder geneigd om iedere maand geld opzij te zetten. Spaart u voor meerdere doelen? Maak dan voor ieder spaardoel een aparte virtuele spaarpot aan, binnen uw spaarrekening. Dat kan eenvoudig in de Mobiel Bankieren app. U ziet direct hoeveel u gespaard heeft en hoe dicht u bij uw doel bent.

Spaarrekening op maat

We hebben bij de RegioBank verschillende spaarrekeningen. Bij de ene is de rente hoger, de andere geeft meer vrijheid en flexibiliteit. Welke spaarrekening het beste bij u past, is van een aantal zaken afhankelijk. Wat is uw spaardoel, wilt u uw geld vastzetten of juist op ieder gewenst moment, zonder beperkingen kunnen opnemen? Wilt u sparen voor uw kinderen, dan is er een Zilvervlootspaarrekening waarmee u eenvoudig kunt sparen. Op de 18e verjaardag krijgt uw kind een bonus van maximaal 10% over de inleg. Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de spaarrekening die bij u past.

Meer weten?

Dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0523 – 28 27 23 of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord.