Die keer bewust gekozen voor Vrieling

Bij Dennis Padding en Bianca Vos staan de verhuisdozen in de gang. Binnenkort verhuizen ze naar een tijdelijke huurwoning in afwachting van de bouw van hun nieuwe woning. De afgelopen tijd hadden ze veel contact met Vrieling, want ze regelden er hun hypotheek, de verkoop van hun woning en hebben er hun verzekeringen ondergebracht.

Uitgebreid hypotheekadvies

Dennis en Bianca wilden graag wat ruimer wonen en hun oog viel op een nieuw te bouwen woning. Voor hen was het een logische stap om eerst naar Vrieling te gaan voor een hypotheekgesprek. Bianca legt uit waarom: “Onze vorige hypotheek hebben we daar ook afgesloten en dat beviel ons goed. We hadden nu weer een afspraak met onze vaste hypotheekadviseur Monique Schipper. Bij binnenkomst wist ze gelijk wie we waren en was ze erg geïnteresseerd in onze nieuwe plannen. Daarnaast nam ze alle tijd voor uitgebreide uitleg en keek ze goed naar onze persoonlijke situatie.”

Snelle verkoop woning

Ruim vijf jaar geleden kochten Dennis en Bianca hun huidige woning bij Vrieling. “Vrieling hielp ons nu weer bij de verkoop en ook de makelaar wist nog wie we waren en zag direct wat wij aan het huis veranderd hadden. We hebben voor Vrieling gekozen vanwege hun grote netwerk en goede kennis van de woningmarkt, waardoor ze al vroeg op de hoogte zijn van woningzoekenden”, legt Dennis uit. En daarin werden ze niet teleurgesteld. Nog voor de woning op Funda stond, had Vrieling al een geschikte koper aan hun huis gelinkt en werd het verkocht.

Ook verzekeringen bij Vrieling

Binnenkort hebben Dennis en Bianca ook nog een gesprek met verzekeringsadviseur Marco Koopman om te kijken wat er in de verzekeringen aangepast moet worden. “Ook dat hebben we bij Vrieling geregeld”, vertelt Bianca. “Het is makkelijk om alles op één adres geregeld te hebben. De lijnen zijn bij Vrieling kort, ze schakelen snel, kennen ons en denken met ons mee. Dat voelt heel erg goed!”