Geen stress met de woonhuis- en inboedelverzekering van Vrieling.

Hoe weet ik of mijn huis en inboedel goed verzekerd zijn? Onze adviseurs komen graag bij jou thuis voor een vrijblijvend advies.

Geen stress met de woonhuis- en inboedelverzekering van Vrieling. 

“Als je een woonhuis- en inboedelverzekering hebt bij Vrieling, ben je áltijd goed verzekerd”, vertellen verzekeringsadviseurs Marco Koopman en Patricia van der Velde. “Bij het afsluiten van een woonhuis- of inboedelverzekering bezoeken we zelf de klant. Doordat wij bij de klanten thuis komen en ook zien wat de werkelijke status is van het huis en de inboedel, geven we garantie af tegen onderverzekering."

Verbeteringen aan de woning en nieuwe meubels automatisch meeverzekerd

De woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) biedt niet alleen dekking bij complete verwoesting van je huis, bijvoorbeeld door brand. Je bent ook verzekerd voor een groot aantal kleinere schades, zoals stormschade en waterschade. “Heb je in de loop van de tijd verbeteringen aangebracht aan je woning waardoor de waarde is toegenomen, dan zijn die verbeteringen automatisch meeverzekerd. Je hoeft niet alle wijzigingen aan ons door te geven. Je bent altijd tegen de werkelijke waarde verzekerd", vertelt Patricia van der Velde.

De inboedelverzekering van Vrieling biedt een ruime dekking voor onverwachtse schade aan je inboedel voor een aantrekkelijke premie. Omdat we in alle gevallen willen voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan bij schade adviseren wij altijd onze compleet dekking, dit is de meest uitgebreide allriskdekking voor waardevolle spullen. Ook bij de inboedel geldt dat als je bijvoorbeeld een nieuwe bank koopt, je dat niet aan ons door hoeft te geven. Als er schade is aan de nieuwe bank wordt de werkelijke schade uitgekeerd ”, vertelt Marco Koopman.

Afspraak maken met Marco of Patricia?

Neem dan contact met ons op via 0523 - 28 27 26 of vul het contactformulier in.