Bona Benelux BV in Haarlem

Met vertegenwoordiging in 90 landen en het hoofdkantoor in Zweden, levert Bona alles voor de installatie en het onderhoud van houten-, laminaat-, PVC-en tegelvloeren. De verkooporganisatie in Haarlem bewerkt met 8 medewerkers, de markt in de Benelux en Engeland. Voor de medewerkers is een collectieve pensioenregeling met beheerabonnement en een uitgebreide WGA-hiaatverzekering (arbeidsongeschiktheidsverzekering) afgesloten via ABC Pensioen. Tot tevredenheid van Eric Tersteeg, Regio Manager Nederland, België en Engeland.

Altijd up-to-date

“Het hebben van een collectieve pensioenregeling en WGA-hiaatverzekering voor onze medewerkers vinden wij belangrijk en een manier om goed voor ons personeel te zorgen. Maar het is niet iets waar we zelf dagelijks mee bezig zijn en dus ook niet alle kennis voor in huis hebben”, vertelt Eric Tersteeg. “Om te zorgen dat de regeling steeds up-to-date is, hebben we een beheerabonnement bij ABC Pensioen afgesloten. Zo weten we zeker dat alles goed geregeld is zonder dat we zelf van alles hoeven uit te zoeken.”

Pensioenadviseur die ons kent

Recentelijk is het collectieve pensioencontract met ABC Pensioen weer verlengd. Daar ging een periode van intensieve afstemming aan vooraf. “Voor onze vestiging in Nederland regelen we onze HR-zaken zelf en we werken al lang samen met onze vaste pensioenadviseur Menno van Parreeren. “Het contact verloopt perfect. Menno kent ons, hij weet en snapt wat wij willen en kent tegelijkertijd ook onze moedermaatschappij. Dat werkt voor ons heel prettig.”