BC Group en Fizie werken samen

Vanaf 1 maart 2019 bundelen BC Group en Fizie hun krachten. Beide partijen helpen organisaties op het gebied van HR-vraagstukken. Fizie richt zich vooral op arbodienstverlening en BC Group is sterk in het samenbrengen van werknemers en werkgevers, de juiste mensen op de juiste plek. Een optimale combinatie volgens Bernhard Nanninga van BC Group  en Guido van Zijl van Fizie.

BC Group werkt met een team van 8 specialisten vanuit Zwolle en begeleidt mensen naar werk. Het gaat hierbij niet alleen om de ‘standaard’ werving & selectie, ook om de begeleiding van mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Bernhard Nanninga: “Bij BC Group zijn we erg blij met de samenwerking. Als full service HR partner kunnen wij onze relaties nu van A tot en met Z van dienst zijn. Samen zijn we gespecialiseerd én gecertificeerd in verschillende vormen van dienstverlening, waar onze klanten van profiteren.”

Fizie is een gecertificeerde arbodienst en onderdeel van Vrieling Adviesgroep met vestigingen in Hardenberg, Dedemsvaart en Zwol le. De 10 specialisten van Fizie helpen bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit & gezondheid. Guido van Zijl: “De samenwerking tussen BC Group en Fizie vindt vooral achter de schermen plaats door elkaars expertise in te schakelen waar nodig. Onze relaties merken er in eerste instantie dus niets van. Behalve dat we vanaf nu een nog breder aanbod aan diensten hebben.”

Meer informatie? www.bcgroup.nl & www.fizie.nl