Autopech op vakantie

“We zijn onderweg naar een camping in Zuid-Frankrijk, maar we staan met pech langs de weg. Hoe moeten wij nu verder?”

De zomer staat voor de deur en het buitenland lonkt, u kijkt er naar uit om te genieten van een welverdiende vakantie. Het geeft rust en zekerheid om te weten dat u goed verzekerd op reis gaat met een verzekering die hierop aansluit. Een vakantie die in het water valt door een onverwachte tegenvaller, is wel het laatste waar u op zit te wachten. 

Autopech tijdens de vakantie kan de pret behoorlijk bederven, maar wat kunt u doen om toch een onvergetelijke vakantie te beleven? Als u een reisverzekering afsluit met een automobilistenhulpmodule, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Als u tijdens uw reis geconfronteerd wordt met autopech, kunt u namelijk op elk moment van de dag (24/7) contact opnemen met de alarmcentrale. Er staat altijd iemand klaar om u verder op weg te helpen.

Indien het repareren van uw auto langs de weg niet mogelijk is, dan wordt uw auto (met uw eventuele aanhanger of caravan) naar de dichtstbijzijnde garage gebracht om daar hersteld te worden. Moet u hierdoor overnachten in een hotel? Dan worden ook deze kosten vergoed.

Blijkt dat uw auto ook bij de garage niet spoedig hersteld kan worden, dan wordt uw auto (en eventueel uw aanhanger of caravan) kosteloos naar Nederland gebracht. De automobilistenhulpmodule zorgt ervoor dat u direct de beschikking krijgt over een soortgelijke auto. Uw voorgenomen reis kunt u onbezorgd voortzetten om er zo toch een onvergetelijke vakantie van te maken!

Meer weten?

Wilt u advies over wat voor u de meest geschikte reisverzekering is? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u er alles over vertellen.